ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιμορφωτικό Πρόγραμμα στη Διεύθυνση και Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού

Επιμορφωτικό Πρόγραμμα στη Διεύθυνση και Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα στη Διεύθυνση και Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού απευθύνεται σε ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, σε διευθυντικό προσωπικό καθώς και μεσοδιευθυντικό ή εποπτικό προσωπικό επιχειρήσεων που χειρίζεται θέματα ανθρωπίνου δυναμικού.

Επιμορφωτικό πρόγραμμα στη Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού (διάρκειας 21 ωρών) θα διεξαχθεί στις 8, 15 και 22 Μαρτίου, από τις 8.30 π.μ. μέχρι 4.45 μ.μ. στο Κέντρο Παραγωγικότητας, στη Λεωφόρο Καλλιπόλεως 77, στη Λευκωσία. 


Το ανθρώπινο δυναμικό μιας επιχείρησης είναι ο βασικός πυλώνας για την επιτυχία μιας επιχείρησης. Είναι δε απαραίτητο τα άτομα που χειρίζονται το ανθρώπινο δυναμικό να έχουν όλες εκείνες τις γνώσεις, τα εργαλεία και τις σωστές δεξιότητες, έτσι ώστε να μπορέσουν να επιλέξουν, να εκπαιδεύσουν, να αναπτύξουν και τελικά να καθοδηγήσουν αποτελεσματικά τους ανθρώπους τους. 


Το επιμορφωτικό πρόγραμμα στη Διεύθυνση και Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού απευθύνεται σε ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, σε διευθυντικό προσωπικό καθώς και μεσοδιευθυντικό ή εποπτικό προσωπικό επιχειρήσεων που χειρίζεται θέματα ανθρωπίνου δυναμικού. Στο πρόγραμμα μπορεί να συμμετάσχει περιορισμένος αριθμός άνεργων νοουμένου ότι έχουν σχετικό παραπεμπτικό από τις Υπηρεσίες Δημόσιας Απασχόλησης και το Έντυπο Ανανέωσης Εγγραφής Ανέργου, το οποίο να βρίσκεται σε ισχύ. 


Το πρόγραμμα εγκρίθηκε από την ΑνΑΔ. Το Δικαίωμα Συμμετοχής είναι €235,00 το άτομο. Η Επιχορήγηση της ΑνΑΔ σε επιχειρήσεις που συμμετέχουν με εργοδοτούμενους τους, οι οποίοι ικανοποιούν τα κριτήρια της ΑνΑΔ είναι €188,00 το άτομο. Στις περιπτώσεις αυτές το πληρωτέο ποσό στο Κέντρο Παραγωγικότητας είναι €47,00. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top