ΚΥΠΡΟΣ

Ο «Κετσπάγια» που τρέλανε κόσμο αποκαλύπτεται στο ThemaSports(v)

Ο «Κετσπάγια» που τρέλανε κόσμο αποκαλύπτεται στο ThemaSports(v)

Στις 2 Μαρτίου η Ανόρθωση φιλοξένησε την ΕΝΠ στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Περίπου μισή ώρα πριν από την έναρξη η μπάλα από την προθέρμανση των παικτών της Ανόρθωσης κατέληξε στην κερκίδα.

Ένας τύπος με το λαιμό και με διάφορα άλλα κόλπα ανάγκασε τον κόσμο αλλά και τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές της «Κυρίας» να μείνουν με το στόμα ανοικτό. Αποτέλεσμα αυτού να του ρίξουν ξανά την μπάλα στην κερκίδα για να συνεχίσει να κάνει τα κολπάκια του. Ορλάντι, Μακρής και Ίσμα έτριβαν τα μάτια τους με όσα έκανε αυτός ο τύπος με την μπάλα.

Η κάμερα του ThemaSports κατέγραψε το γεγονός και σας το μετέφερε άμεσα με αποτέλεσμα να γίνει πανικός. Μέσα σε δυο μέρες το βίντεο το είδαν πάνω από 20.000 άτομα και μάλιστα έγινε θέμα και στην γνωστή τηλεοπτική σειρά του Mega «Fakate tous».

Το ThemaSports έβαλε λυτούς και δεμένους για να εντοπίσει αυτόν τον απίστευτο τύπο που μας έκανε να μην πιστεύομε στα μάτια μας. «Φίλε εν τον Κετσπάγια που ψάχνεις», μου είπε ένα φιλαράκι και μέσω τρίτων καταφέραμε να βρούμε τον αριθμό του.

Δείτε περισσότερα στο themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top