Απόπειρα ληστείας στη Λεμεσό! Του έριξαν σπρέι στο πρόσωπο για να τον ληστέψουν

Απόπειρα ληστείας στη Λεμεσό! Του έριξαν σπρέι στο πρόσωπο για να τον ληστέψουν

Επίδοξοι ληστές προσπάθησαν να κλέψουν μοτοσικλετιστή το πρωί της Δευτέρας (07/03) στη Λεμεσό.

Υπόθεση απόπειρας ληστείας εναντίον 57χρονου, υπαλλήλου υπεραγορών, διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο ίδιος στην Αστυνομία, γύρω στις 9.10π.μ. την Δευτέρα (07/03) , μετέβαινε με το μοτοποδήλατό του, σε εμπορική τράπεζα, με σκοπό να καταθέσει τις εισπράξεις των υπεραγορών, στις οποίες εργάζεται. Σε κάποιο σημείο του δρόμου, αυτοκίνητο εισήλθε στο δρόμο από πάροδο, ανακόπτοντας την πορεία του.

Αμέσως μετά άγνωστο πρόσωπο, το οποίο βρισκόταν πεζό στον δρόμο, τον πλησίασε και τον κτύπησε με γροθιές σε διάφορα σημεία του σώματός του. Εναντίον του παραπονούμενου κινήθηκε και ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Σε κάποια στιγμή ένας εκ των δύο επιτιθέμενων, άρπαξε τα κλειδιά του μοτοποδηλάτου και προσπάθησε να ανοίξει κουτί, που βρίσκεται στο πίσω μέρος του δικύκλου, όπου βρίσκονταν οι εισπράξεις. Παρά την προσπάθειά του όμως, δεν κατάφερε να το ανοίξει και στη συνέχεια, αφού στη σκηνή έσπευσαν περαστικοί για βοήθεια, οι δύο δράστες επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.

Τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν εξετάσεις και περισυνέλεξαν τεκμήρια.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μορφάκης Σολωμονίδης: «Υπογράφουμε κοινή δήλωση και θα στηρίξουμε τον συναγωνιστή Νίκο Αναστασίου»

Μορφάκης Σολωμονίδης: «Υπογράφουμε κοινή δήλωση και θα στηρίξουμε τον συναγωνιστή Νίκο Αναστασίου»

Την απόφαση του να αποσύρει την υποψηφιότητα του για την Προεδρία της ΕΔΕΚ και να στηρίξει τον Επαρχιακό Γραμματέα του κόμματος, Νίκο Αναστασίου, γνωστοποίησε και ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολωμονίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE