ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επαγγελματίες γκόλφερ «ανεβάζουν τις μετοχές» της Κύπρου στον τουρισμό

Επαγγελματίες γκόλφερ «ανεβάζουν τις μετοχές» της Κύπρου στον τουρισμό

Ενδιαφέρον για διοργάνωση τουρνουά γκολφ Pro - Am στην Κύπρο στα τέλη του 2016.

Επιμέλεια: Ματίνα Ζησιάδου

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ) καλωσόρισε στην Κύπρο ομάδα επαγγελματιών γκόλφερ και δημοσιογράφο, στο πλαίσιο ταξιδιού εξοικείωσης που διοργάνωσε ο εξειδικευμένος Οργανωτής Ταξιδίων Γκολφ Kuoni Golfreisen από την Αυστρία, με στόχο την προώθηση της Κύπρου ως Τουριστικού Προορισμού Γκολφ.
 
Το πρόγραμμα φιλοξενίας στηρίχθηκε από τον ΚΟΤ, τα γήπεδα γκολφ Aphrodite Hills , El é a , Minthis Hills και Secret Valley και τα ξενοδοχεία Columbia Beach Resort Hotel και Aphrodite Hills . Κατά την επίσκεψή τους, οι γκόλφερ είχαν την ευκαιρία να παίξουν γκολφ στα τέσσερα γήπεδα, αλλά και να απολαύσουν τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας των ξενοδοχείων, την τοπική γαστρονομία και την κυπριακή φιλοξενία.
 
Απώτερος σκοπός του εν λόγω ταξιδιού ήταν η γνωριμία των επαγγελματιών γκόλφερ με το προϊόν γκολφ της Κύπρου –ειδικά τον χειμώνα, ιδανική περίοδο για διακοπές γκολφ- και η προώθηση του νησιού με πακέτα ως Τουριστικό Προορισμό Γκολφ, τόσο για διακοπές γκολφ, αλλά και για εκμάθηση γκολφ. Επιπρόσθετα, η Κύπρος θα προβληθεί με άρθρο σε εξειδικευμένο περιοδικό γκολφ της Αυστρίας.
 
Οι συμμετέχοντες αποκόμισαν μια εξαιρετική εμπειρία και εξέφρασαν ιδιαίτερη ικανοποίηση για την ποιότητα των γηπέδων γκολφ και των ξενοδοχείων, τη φιλοξενία, τον επαγγελματισμό των εταίρων τουρισμού γκολφ και ασφαλώς τον ήπιο χειμερινό ηλιόλουστο καιρό της Κύπρου. Η Κύπρος αποτελεί έναν παράδεισο για διακοπές γκολφ, μια ειδική μορφή τουρισμού που συμβάλλει στην προσέλκυση χειμερινού τουρισμού.
 
Ως αποτέλεσμα της επιτυχούς διοργάνωσης του εν λόγω ταξιδιού, εκφράστηκε ενδιαφέρον για διοργάνωση τουρνουά γκολφ Pro - Am στην Κύπρο στα τέλη του 2016, όπως και διακοπές εκμάθησης γκολφ “ Golf Pro Groups ” τον Φεβρουάριο του 2017.
Ο ΚΟΤ εκφράζει τη βεβαιότητα ότι η ευχάριστη εμπειρία των γκόλφερ στην Κύπρο και η προβολή που θα δοθεί στην Αυστρία θα συμβάλουν θετικά στην προώθηση της Κύπρου ως ελκυστικού Τουριστικού Προορισμού Γκολφ.  
 
Η Αυστρία αποτελεί μια σημαντική αγορά για προσέλκυση τουρισμού γκολφ, ειδικά την χειμερινή περίοδο, αφού διαθέτει πέραν των 100,000 εγγεγραμμένων γκόλφερ, ενώ η αεροπορική σύνδεση με την Κύπρο είναι ολόχρονη
 
Για περισσότερες πληροφορίες για τον Τουρισμό Γκολφ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα Μάρω Καζέπη, Τουριστικό Λειτουργό Α’, Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, στο τηλ. 22691216 ή στο email :  Maro. Kazepi @visitcyprus .com 
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη Τρίτη: Τι γιορτάζουμε σήμερα – Τα μαθήματα από τις δύο παραβολές και τα έθιμα της ημέρας

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Καιρός: Αλαλούμ με σκόνη, θερμοκρασία που ανεβαίνει και… βροχές – Ίσως και χαλάζι



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top