Άντρας έπεσε από ύψος 4 μέτρων στη Λεμεσό

Άντρας έπεσε από ύψος 4 μέτρων στη Λεμεσό

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (08/03) στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, άντρας ηλικίας 56 χρόνων, ιδιοκτήτης συνεργείου καθαρισμού τζαμιών έπεσε από τέσσερα μέτρα ύψος, την ώρα που καθάριζε τα τζάμια κτηρίου τράπεζας που βρίσκεται στην περιοχή του μόλου της Λεμεσού.

Το συμβάν σημειώθηκε, γύρω στις 7:00 το πρωί (08/03), όταν ο υπάλληλος κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό. 

Αμέσως, κλήθηκε ασθενοφόρο όπου τον διακόμισε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. 

Στην σκηνή μετέβησαν επίσης, μελή της Αστυνομίας καθώς και του Γραφείου Εργασίας για εξετάσουν τα ακριβή αίτια του εργατικού ατυχήματος.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, άνοιξε τα χαρτιά του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, στέλνοντας σαφή μηνύματα τόσο για το εθνικό ζήτημα όσο και για τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE