ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυσάρεστα... τα νέα για τον καιρό την Καθαρά Δευτέρα

Δυσάρεστα... τα νέα για τον καιρό την Καθαρά Δευτέρα

Ο καλός καιρός που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες δεν θα ισχύσει και για την Καθαρά Δευτέρα. Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων του Τμήματος Μετεωρολογίας η ηλιούλουστη μέρα θα δώσει τη θέση της σε βροχές, αλλά ενδεχομένως και σε καταιγίδες.

Αναλυτικά η πρόβλεψη για τον καιρό:

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Από το απόγευμα και μετά στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή περίοδοι με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με παροδικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις ενώ στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη. Από αργά το βράδυ, και μετά, νεφώσεις που θα πυκνώνουν αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές κυρίως στα δυτικά, νότια και ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Κυριακή.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά βροχές και πολύ πιθανό μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, βόρεια και ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Την Τρίτη παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν λίγες, ελαφρές κυρίως βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top