Η Ντόρις Κυριακίδου αποφάσισε! «Στις Βουλευτικές ψηφίζω….»

Η Ντόρις Κυριακίδου αποφάσισε! «Στις Βουλευτικές ψηφίζω….»

«Δεν έχω φωνή και βήμα να εκφραστώ μέσω της δημοσιογραφίας. Θεώρησα, λοιπόν, ότι με την πρόταση που μου έγινε θα είχα την ευκαιρία να το κάνω αυτό, δίνοντας τη δική μου μάχη με στόχο τη βελτίωση της κοινωνίας μας» Αυτά είχε δηλώσει πρόσφατα ο συνάδελφος Δημήτρης Σούγλης και φαίνεται πως η υποψηφιότητά του αποκτά μια δυναμική.

Μάλιστα, η γνωστή Κύπρια ηθοποιός Ντόρις Κυριακίδου, τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της υποψηφιότητα του Κύπριου δημοσιογράφου και παρουσιαστή, ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ένα μήνυμα και μια φωτογραφία, εκφράζοντας τις προθέσεις της, αναφορικά με το τι θα ψηφίσει στις εκλογές του Μάη.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ:

ΨΗΦΙΖΩ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΟΥΓΛΗ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΗΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΟΣΟΙ ΑΜΜΟΧΩΣΤΙΑΝΟΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΟΥΓΛΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

  Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE