LIFESTYLE

Σοκάρει αγαπημένη μας ηθοποιός: «Περνάω ένα Γολγοθά» Της «έφαγε» ο πρώην της 500.000 ευρώ

Σοκάρει αγαπημένη μας ηθοποιός: «Περνάω ένα Γολγοθά» Της «έφαγε» ο πρώην της 500.000 ευρώ

Πρόκειται για μια δημοφιλή και πολύ αγαπητή ηθοποιό στην Κύπρο, αφού η μεγάλη της επιτυχία στη σειρά 50-50 και όχι μόνο, έχουν εκτοξεύσει τις μετοχές της ,κάνοντας την ιδιαίτερα προσιτή και αγαπητή στο κοινό τόσο της Κύπρου όσο και της Ελλάδας

Με στήριγμα την οικογένειά της «παλεύει» η Άβα Γαλανοπούλου, που, όπως σας έχουμε ενημερώσει, βρίσκεται στα δικαστήρια με πρώην σύντροφό της, ο οποίος της «έφαγε» τις οικονομίες μιας ζωής και εξαφανίστηκε!

Εδώ και περίπου πέντε χρόνια η ηθοποιός ψάχνει να βρει άκρη στην οικονομική της εξαπάτηση, ενώ ο πρώην της κατέθεσε μήνυση εναντίον της για συκοφαντική δυσφήμηση. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες, πέρασε το κατώφλι των δικαστηρίων για να δώσει στις Αρχές περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση.

Άβα Γαλανοπούλου: «Περνάω ένα Γολγοθά» - 500.000 της «έφαγε» ο πρώην της

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό που «έφαγε» ο εν λόγω άνδρας, επιχειρηματίας από την πόλη του Βόλου, ανέρχεται στις 500.000 ευρώ. Όπως έχει δηλώσει η ίδια, της είπε ότι θα επένδυε τα χρήματα, αλλά, τελικά, τα πήρε και δεν τα επέστρεψε ποτέ! Μάλιστα, η Άβα έφθασε στα όρια της νευρικής ανορεξίας από τη στενοχώρια της, καθώς ζύγιζε μόλις 48 κιλά και άρχισε να μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία, ενώ δεν μπορούσε να δουλέψει.

«Η αγάπη της οικογένειάς μου με κρατάει ακόμη όρθια! Περνάω ένα Γολγοθά προσπαθώντας να δικαιωθώ, αλλά, ευτυχώς, έχω πλάι μου τους δικούς μου ανθρώπους, την οικογένειά μου, που είναι το παν για μένα. Αν δεν τους είχα, δεν ξέρω τι θα έκανα», λέει, στην εφημερίδα «Real News», η ηθοποιός.

Η Άβα ζει με την οικογένειά της στο διώροφο σπίτι τους στο Παγκράτι και λατρεύει να παίζει με τις ανιψιές της, που θέλουν να ακολουθήσουν το επάγγελμά της. «Δεν ήθελα να το πω σε κανέναν, αλλά έχανα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου και βρήκα το κουράγιο να το πω στις αδελφές μου, που είναι οι φύλακες - άγγελοί μου!», προσθέτει η ίδια.

(Από τη στεναχώρια της, η ηθοποιός έφτασε να ζυγίζει 48 κιλά!)

040316112338_8295.jpg

Πηγη: STAR

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Χειροπέδες σε έξι πρόσωπα - Εντοπίστηκαν από την Αστυνομία να διαμένουν παράνομα στη Δημοκρατία

Eurovision 2024: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός - Διαγωνίζεται η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι και το Zari

Μονή Αββακούμ: Κλητεύθηκαν όλοι οι μοναχοί στην Ανακριτική Επιτροπή - Ανεβαίνουν σήμερα τα σκαλιά της Αρχιεπισκοπής - Ποιος ο λόγος

Χειροπέδες σε ζευγάρι για ναρκωτικά - Σακουλάκια και κάνναβη σε σπίτι 70χρονου - Φωτογραφία

Μπήκαν οι αυξήσεις στο χοιρινό - «Ξεπούλησε» το αρνάκι το Πάσχα παρά τις υψηλές τιμές

Κέντρα αναψυχής: Η νέα τάση που «εκπλήσσει» τους ιδιόκτητες - «Καμπανάκι» για την βιωσιμότητα αρκετών επιχειρήσεων



ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

Την απόρριψη του κατοχικού ηγέτη Ερσίν Τατάρ, κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφορικά την πρόταση της Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, για τριμερή συνάντηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top