ΠΑΡΑ-THEMA

«Για λόγους αξιοπρέπειας»… .λέει αντίο ο Θωμάς Μούσκος! Αποχωρεί οριστικά από την διαιτησία - Τι δηλώνει στο ThemaOnline

«Για λόγους αξιοπρέπειας»… .λέει αντίο ο Θωμάς Μούσκος! Αποχωρεί οριστικά από την διαιτησία -  Τι δηλώνει στο ThemaOnline

Με επιστολή του που κοινοποίησε στην ΚΟΠ από τον Φεβρουάριο ο διαιτητής Θωμάς Μούσκας ανακοίνωσε την οριστική και αμετάκλητη απόφασή του να αποχωρήσει από το χώρο της διαιτησίας.

Γράφει ο Στέλιος Στυλιανού

Ο Λεμεσιανός διαιτητής, όπως γράφει στην επιστολή του φεύγει σαν φίλος, ευχαριστώντας όλους όσοι τον στήριξαν τα 12 χρόνια της πορεία τους ώστε να φτάσει μέχρι και την Elite κατηγορία της διαιτησίας.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Θώμα Μούσκο ο οποίος μας ανέφερε ότι η απόφαση του πάρθηκε, όταν αποφασίστηκε ο υποβιβασμός του στην ανοικτή κατηγορία, αφού θεώρησε ότι σε αυτή την κατηγορία πρέπει να πάρουν ευκαιρίες νεαροί διαιτητές ώστε να αποδείξουν τις ικανότητες τους.

Πρόσθεσε ότι η διαιτησία για τον ίδιο, όλα αυτά τα χρόνια, του πρόσφερε πολλά, ποτέ όμως δεν σκέφτηκε το οικονομικό μέρος, γι αυτό και η απόφαση του να παραιτηθεί δεν ήταν μια δύσκολη απόφαση.

«Για λόγους αξιοπρέπειας, λέω αντίο σαν φίλος» δήλωσε στο ThemaOnline τονίζοντας ότι «στο χώρο της διαιτησίας υπάρχουν πολλοί και άξιοι ρέφερι που θα συνεχίσουν και αξίζει να ανελιχθούν.»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top