ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ST PATRICK’S DAY ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ GUINNESS ΜΟΥΣΤΑΚΙ!!

ST PATRICK’S DAY ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ GUINNESS ΜΟΥΣΤΑΚΙ!!

#GuinnessTache: ΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ST PATRICK’S DAY ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ GUINNESS ΜΟΥΣΤΑΚΙ

 Ολόκληρος ο πλανήτης ετοιμάζεται για τους εορτασμούς του St Patrick’s Day 2016 και φυσικά, η Κύπρος δεν αποτελεί εξαίρεση. 26 μπαράκια σε όλες τις πόλεις έχουν ήδη μπει στο πνεύμα και μοιράζονται μαζί μας τη φιλική ατμόσφαιρα της ημέρας με έξυπνα δωράκια και φυσικά με απίστευτες ποσότητες απολαυστικής μπύρας GUINNESS®.

Στο πλαίσιο του εορτασμού αυτής της παγκόσμιας ημέρας, η μπύρα σύμβολο της Ιρλανδικής παράδοσης προσκαλεί τους φίλους της απ’ όλες τις γωνιές του πλανήτη να ενώσουν δυνάμεις και να μοιραστούν το δικό τους Guinness Μουστάκι #GuinnessTache.  Το μοναδικό αυτό Μουστάκι που δημιουργείται μετά από μια γουλιά απολαυστικής  μπύρας GUINNESS, αφήνοντας τον κρεμώδη αφρό της στο πάνω μέρος των χειλιών. Άλλωστε, αυτός είναι ο τρόπος που εδώ και δεκαετίες όλοι απολαμβάνουν τη μπύρα GUINNESS.

Φέτος, τη μέρα του St Patrick, η GUINNESS θέλει να φέρει τους φίλους της ακόμα πιο κοντά, καλώντας τους να μοιραστούν το GUINNESS Μουστάκι τους σαν ένα παγκόσμιο σύμβολο φιλίας. Για να μπείτε κι εσείς στο παγκόσμιο αυτό κίνημα, μοιραστείτε το δικό σας GUINNESS Μουστάκι χρησιμοποιώντας το #GuinnessTache και κάνοντας tag τους φίλους σας στο Facebook (www.facebook.com/GuinnessCyprus).

Όπως αναφέρει και ο Brand Manager της GUINNESS στην Κύπρο, κ. Λούης Κάγκας: «Αυτή την παγκόσμια μέρα εορτασμού της φιλίας, το GUINNESS Μουστάκι φέρνει κοντά ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο μέσα από μια απλή πράξη. Η μέρα του St Patrick σημαίνει απλά το να περάσεις ωραία με τους φίλους σου, και η μπύρα GUINNESS αντιπροσωπεύει αυτό ακριβώς.»

Πάνω από 70 εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο αναμένεται να γιορτάσουν τη μέρα του St Patrick και στις 6 ηπείρους. Κάθε χρόνο, στις 17 Μαρτίου, γίνονται ανάρπαστα πάνω από 13 εκατομμύρια pints GUINNESS. Αυτός είναι περίπου ο διπλάσιος αριθμός pints από αυτά που πωλούνται κάθε μέρα. H μέρα του St Patrick στην Ιρλανδία είναι μια μέρα περηφάνιας, ιστορίας και εορτασμού, στοιχεία με τα οποία η GUINNESS είναι άρρηκτα συνδεδεμένη.

Η μπύρα GUINNESS σας περιμένει σε ένα από τα 26 μπαράκια σε όλες τις πόλεις της Κύπρου. Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.facebook.com/GuinnessCyprus.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

Καταστήματα πώλησης επίπλων: Τι αφορούσε ο έλεγχος, η κυριότερη παραβίαση και τα ποσοστά  

Υστερούν τα δικαιώματα ασθενών στην Κύπρο: Σοκάρουν όσα βιώνουν οι ηλικιωμένοι - «Φωνές» για υποστελεχωμένα τμήματα

Eurovision 2024: Σαρωτικός ο δεύτερος ημιτελικός στο ΡΙΚ - Δείτε τα ποσοστά τηλεθέασης



Κανένα σημάδι αισιοδοξίας για το Κυπριακό - Κάλεσμα Χριστοδουλίδη στην Ευρώπη

Κανένα σημάδι αισιοδοξίας για το Κυπριακό - Κάλεσμα Χριστοδουλίδη στην Ευρώπη

Υψώνει τον «τοίχο» αδιαλλαξίας ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ, αρνούμενος ακόμα και μία άτυπη τριμερή συνάντηση, επιμένοντας σε κυριαρχική ισότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top