LIFESTYLE

Φουντώνει ο έρωτας τους! Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της Κύπρια τραγουδίστρια

Φουντώνει ο έρωτας τους! Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της Κύπρια τραγουδίστρια

Μπορεί η Ευρυδίκη να είναι μόλις 6 μήνες ζευγάρι με τον μουσικό Μπομπ Κατσιώνη, ωστόσο, η σχέση τους προχωράει με πολύ γρήγορους ρυθμούς, καθώς πλέον μένουν μαζί στο διαμέρισμα της τραγουδίστριας στη Γλυφάδα.

«Είναι η φυσιολογική εξέλιξη… Όταν αισθάνεσαι καλά και σίγουρος για έναν άνθρωπο, όταν θες να μοιράζεσαι κάθε λεπτό της ζωής σου μαζί του, τότε μπορείς να κάνεις το επόμενο βήμα!», εξήγησε η Ευρυδίκη μιλώντας στην εφημερίδα «Real Life» για τη συγκατοίκηση που ήρθε αυθόρμητα στη ζωή τους.

Είναι από τα ζευγάρια που έχουν βρει έναν τέλειο τρόπο επικοινωνίας. «Νομίζω ότι ο θαυμασμός είναι απαραίτητο στοιχείο σε μία σχέση. Όπως και ο σεβασμός. Εγώ θαυμάζω πολλά πράγματα στον Μπομπ. Την ευαισθησία του, την ευγένειά του, Την ευφυϊα του, το ταλέντο του, αυτό που είναι γενικότερα ως άνθρωπος αλλά και ως μουσικός», αποκάλυψε η τραγουδίστρια για τον αγαπημένο της.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 19χρονος γιος της Ευρυδίκης, Άγγελος, όχι μόνο έδωσε τη συγκατάθεση του για το νέο σύντροφο της μαμάς του, αλλά απολαμβάνει όσο τίποτα τη μουσική που πρεσβεύει ο Μπομπ, καθώς ο μικρός είναι φαν της Heavy Metal μουσικής.

Μάλιστα, μαμά και γιος ετοιμάζουν από τώρα τις βαλίτσες τους για την Αυστρία, προκειμένου να απολαύσουν από κοντά μία από τις συναυλίες του Μπομπ στο εξωτερικό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top