Αγγελίδης για επίθεση σε βάρος δημοσιογράφου ThemaOnline: «Η ηγεσία της Αστυνομίας ζήτησε αμέσως έκθεση»

Αγγελίδης για επίθεση σε βάρος δημοσιογράφου ThemaOnline: «Η ηγεσία της Αστυνομίας ζήτησε αμέσως έκθεση»

Τη θέση ότι η ηγεσία της Αστυνομίας έκανε αμέσως τα δέοντα μόλις πληροφορήθηκε το περιστατικό επίθεσης αστυνομικού σε βάρος της ιστοσελίδας ThemaOnline, διατύπωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της δύναμης Ανδρέας Αγγελίδης.

Με τοποθέτηση του στην ιστοσελίδα μας ανέφερε πως μόλις σημειώθηκε το περιστατικό, έγιναν αμέσως οι δέουσες ενέργειες και πιο συγκεκριμένα δόθηκαν οδηγίες προκειμένου να γίνει έκθεση γεγονότων.

Αυτούσια η δήλωση του Ανδρέα Αγγελίδη:  «Η Ηγεσία της Αστυνομίας ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή, η οποία πάντοτε επιδεικνύει το απαιτούμενο ενδιαφέρον. Η καταγγελία που έγινε από την παραπονούμενη διερευνάται και παράλληλα ζητήθηκε από την Ηγεσία της Αστυνομίας, έκθεση γεγονότων για τις συνθήκες που διαδραματίστηκε το όλο περιστατικό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Kαταγγελία για την αστυνομικό που επιτέθηκε σε δημοσιογράφο του ThemaOnline - Παθητική στάση από το Αρχηγείο

«Χουντική» επίθεση αστυνομικού σε δημοσιογράφο του ThemaOnline – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο πρόεδρος της ΕΣΚ για την επίθεση στη δημοσιογράφο του ThemaOnline: «Αυτοδίκησε και παρανόμησε η αστυνομικός»
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Η τελευταία δημοσκόπηση της Rai Consultants για λογαριασμό του Alpha Κύπρου δεν αποτυπώνει απλώς μια στιγμιαία εκλογική εικόνα· καταγράφει μια βαθιά αλλαγή στη συμπεριφορά των ψηφοφόρων. Το κυρίαρχο μήνυμα είναι σαφές: οι πολίτες απομακρύνονται από τα κόμματα και στρέφονται στα πρόσωπα, αναζητώντας αξιοπιστία, ουσία και απαντήσεις στα καθημερινά τους προβλήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE