ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Τους «τσάκωσαν» να δουλεύουν παράνομα - Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Τους «τσάκωσαν» να δουλεύουν παράνομα - Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα

Οι δύο άνδρες ηλικίας 26 και 27 χρόνων εντοπίσθηκαν να εργάζονται χωρίς άδεια.

Οπως αναφέρει το ΚΥΠΕ, οι δύο Ινδοί που βρίσκονταν στην Κύπρο ως οικιακοί βοηθοί, εντοπίστηκαν την Πέμπτη (17/03)  από την Αστυνομία στον Πρωταρά να μπογιατίζουν ξύλινη περίφραξη περιπτέρου, παρουσία του 29χρονου Ελληνοκύπριου εργοδότη τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Πέμπτη (17/03) μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Αμμοχώστου εντόπισαν στο Πρωταρά δύο άνδρες ηλικίας 26 και 27 χρόνων από την Ινδία να εργάζονται χωρίς άδεια από τον Λειτουργό μετανάστευσης.

Ως εργοδότη τους οι Ινδοί υπέδειξαν 29χρονο Ελληνοκύπριο από το Αυγόρου ο οποίος ήταν παρών κατά τη διάρκεια της εργασίας τους.

Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθηκαν και μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου. Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι οι Ινδοί βρίσκονται στην Κύπρο με άδεια παραμονής και εργασίας ως οικιακοί βοηθοί, ο μεν 26χρονος μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2018, ενώ ο 27χρονος μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου 2018.

Τόσο ο 29χρονος όσο και οι δύο αλλοδαποί κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top