ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Τους «τσάκωσαν» να δουλεύουν παράνομα - Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Τους «τσάκωσαν» να δουλεύουν παράνομα - Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα

Οι δύο άνδρες ηλικίας 26 και 27 χρόνων εντοπίσθηκαν να εργάζονται χωρίς άδεια.

Οπως αναφέρει το ΚΥΠΕ, οι δύο Ινδοί που βρίσκονταν στην Κύπρο ως οικιακοί βοηθοί, εντοπίστηκαν την Πέμπτη (17/03)  από την Αστυνομία στον Πρωταρά να μπογιατίζουν ξύλινη περίφραξη περιπτέρου, παρουσία του 29χρονου Ελληνοκύπριου εργοδότη τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Πέμπτη (17/03) μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Αμμοχώστου εντόπισαν στο Πρωταρά δύο άνδρες ηλικίας 26 και 27 χρόνων από την Ινδία να εργάζονται χωρίς άδεια από τον Λειτουργό μετανάστευσης.

Ως εργοδότη τους οι Ινδοί υπέδειξαν 29χρονο Ελληνοκύπριο από το Αυγόρου ο οποίος ήταν παρών κατά τη διάρκεια της εργασίας τους.

Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθηκαν και μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου. Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι οι Ινδοί βρίσκονται στην Κύπρο με άδεια παραμονής και εργασίας ως οικιακοί βοηθοί, ο μεν 26χρονος μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2018, ενώ ο 27χρονος μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου 2018.

Τόσο ο 29χρονος όσο και οι δύο αλλοδαποί κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE