ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Καταδίκη 17 χρόνων στον 31χρονο για το διπλό φονικό στον Άγιο Ιωάννη Πιτσιλιάς

Καταδίκη 17 χρόνων στον 31χρονο για το διπλό φονικό στον Άγιο Ιωάννη Πιτσιλιάς

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού παρουσιάστηκε την Παρασκευή (18/03) ο 31χρονος ο οποίος σκότωσε τον περασμένο Μάιο το ζεύγος Σοφοκλέους στον Άγιο Ιωάννη Πιτσιλιάς.

Τον Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού επέβαλε την Παρασκευή (18/03) στον 31χρονο ποινή φυλάκισης 17 χρόνων με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Ο φόνος του Σάββα Σοφοκλέους 74 ετών και της συζύγου του Κυριακής Σοφοκλέους, 78 ετών, είχε διαπραχθεί στις 6 Μαΐου του 2015. Τα άψυχα σώματα των ηλικιωμένων είχαν εντοπιστεί στο περιβόλι τους από κατοίκους του χωριού που τους έψαχναν για ένα 24ωρο.

Το ζεύγος είχε δεχθεί αριθμό πυροβολισμών από πιστόλι που εντοπίστηκε στην οικία του 31χρονου και το οποίο ανήκε στον αδελφό του.

Ο 31χρονος ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα είχε παραδεχθεί ενοχή σε όλες τις κατηγορίες πλην του φόνου εκ προμελέτης.

Ο δικαστής της υπόθεσης χαρακτήρισε την ψυχική κατάσταση του δράστη ως μετριαστικό παράγοντα για την επιβολή της ποινής, τονίζοντας ότι εάν ο κατηγορούμενος λάμβανε την σωστή θεραπεία και νοσηλεία τίποτα από όλα αυτά δεν θα συνέβαινε.   

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top