LIFESTYLE

Σταυρώστε τους! Η κυπριακή showbiz «κατεβαίνει» στις Βουλευτικές!

Σταυρώστε τους! Η κυπριακή showbiz «κατεβαίνει» στις Βουλευτικές!

Όπως κάθε εκλογική αναμέτρηση έτσι και στις Βουλευτικές του Μαΐου, θα ζητήσουν τη ψήφο μας και πολλοί επώνυμοι Κύπριοι τους οποίους γνωρίσαμε μέσα από τη δουλειά τους και συγκεκριμένα μέσα από το τηλεοπτικό γυαλί.

«Ήρωες» της διπλανής πόρτας που έμπαιναν στα σπίτια μας καθημερινά ετοιμάζονται να κατεβούν στον «στίβο» της πολιτικής με στόχο ένα έδρανο στο κοινοβούλιο. Εμείς συγκεντρώσαμε όλα τα «λαμπερά» ονόματα και σας τους παρουσιάζουμε.

Ηθοποιοί, τραγουδιστές, δημοσιογράφοι και παρουσιαστές δέχτηκαν τις προτάσεις από τα διάφορα κόμματα και ρίχτηκαν στη μάχη για εκλογή άλλοι με περισσότερες πιθανότητες και άλλοι για τον «τίμιο αγώνα».

H Καρολίνα Πελενδρίτου έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή μέσα από την επιτυχή εκπροσώπηση της χώρας μας στους παραολυμπιακούς αγώνες στο άθλημα της κολύμβησης και είναι μια εκ των οκτώ αριστίνδην του ΔΗΣΥ στην επαρχία της Λεμεσού. 

Στη μάχη των Βουλευτικών εκλογών με το ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ κατέρχεται ο δημοφιλής και ιδιαίτερα αγαπητός ηθοποιός Ηράκλης Γιωργαλλής. Ο μεγάλος μας ηθοποιός θα είναι υποψήφιος στην επαρχία Λευκωσίας.

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ  για την Επαρχία Λεμεσού θα κατέλθει ο δημοφιλής ηθοποιός Κώστας Βήχας. O Κώστας Βήχας, ένας από τους πιο σπουδαίους ηθοποιούς της κυπριακής τηλεόρασης, κατέρχεται ως αριστίνδην υποψήφιος και δηλώνει χωρίς κανέναν ενδοιασμό ότι ακόμα κι αν εκλεγεί δεν θα εγκαταλείψει την υποκριτική τέχνη.
 

Μετά από πολύ προβληματισμό  και προτάσεις από όλα σχεδόν τα κόμματα ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής  Παύλος Μυλωνάς είπε το μεγάλο ναι και θα είναι τελικά υποψήφιος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές στην επαρχία της Λεμεσού με την Συμμαχία Πολιτών του Γιώργου Λιλλήκα.

Η παρουσιάστρια Ελίτα Μιχαηλίδου είναι  υποψήφια για τις Βουλευτικές εκλογές. Η τηλεπερσόνα έκλεισε θέση στο ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Συναγερμού και δεν ξέρουμε αν εκλεγεί ποιο θα είναι το μέλλον της τηλεοπτικής της εκπομπής.

Με ένα βίντεο γυρισμένο σε διάφορα μέρη της Κύπρου, ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία ο Κύπριος τραγουδιστής και αριστίνδην υποψήφιος της ΕΔΕΚ, Σταύρος Χατζησάββας στην επαρχία Αμμοχώστου.


Αποδέχτηκε την πρόταση και ξεκινά τον αγώνα του μέσα από την πρώτη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του, ως Αριστίνδην του Δημοκρατικού Κόμματος, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Σούγλης. Ο δημοσιογράφος, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια Αμμοχώστου, δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να είναι η φωνή της αλήθειας, μία επιλογή για την οποία όπως ο ίδιος αναφέρει, ήρθε με το ανάλογο κόστος το οποίο έχει πληρώσει.

O χορογράφος που γνωρίσαμε στο DanSing 5 Ντίνος Χριστοδουλίδης θα είναι υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο της Συμμαχίας Πολιτών στην επαρχία Λευκωσίας. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top