ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: Αυτή η 25χρονη σκότωσε τον 4χρονο θετό γιο της- Του έριξε καυτό νερό!

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ:  Αυτή η 25χρονη σκότωσε τον 4χρονο θετό γιο της- Του έριξε καυτό νερό!

Έναν εφιάλτη έζησε ένα αγοράκι πριν τελικά αφήσει την τελευταία του πνοή στο Οχάιο των ΗΠΑ, την Τετάρτη.

Ο 4χρονος ξεψύχησε λίγες ώρες αφότου η μητριά του, Άννα Ρίτσι, τον τιμώρησε με έναν φρικιαστικό τρόπο. Η αδίστακτη γυναίκα τον έβαλε σε καυτό νερό για ώρες γιατί ο μικρούλης έκανε πολύ φασαρία!

Λίγο αργότερα τον μετέφερε αναίσθητο στο κρεβάτι του, όπου μετά από κάποιες ώρες βρέθηκε νεκρός! Εκείνη κάλεσε τις Αρχές και το αγοράκι μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να ανακοινωθούν από τον ιατροδικαστή, ενώ η μητριά του προφυλακίστηκε.

Πηγή: STAR

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE