ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO από τα σημεία της επίθεσης - Στους 23 οι νεκροί

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO από τα σημεία της επίθεσης - Στους 23 οι νεκροί

Οι τρομοκράτες αιματοκύλησαν την πρωτεύουσα του Βελγίου και έδρα της ΕΕ.

Σύμφωνα με το βελγικό πρακτορείο ειδήσεων Belga, λίγο πριν σημειωθούν οι εκρήξεις ακούστηκαν πυροβολισμοί, αλλά και φωνές στα αραβικά, ενώ βέλγος δημοσιογράφος μεταδίδει από το σημείο ότι μετά τις εκρήξεις εντοπίστηκαν κι άλλοι εκρηκτικοί μηχανισμοί στο αεροδρόμιο. To πρακτορείο Belga κάνει λόγο για εντοπισμό τριών εκρηκτικών μηχανισμών, μέχρι στιγμής.

Σήμερα (22/03) για τους Καθολικούς είναι Μεγάλη Τρίτη και πολλοί ταξίδευαν ενόψει των διακοπών του Πάσχα.

Μία ώρα αργότερα, νέες εκρήξεις συγκλόνισαν τις Βρυξέλλες αυτή τη φορά σε σταθμούς του Μετρό το οποίο αμέσως σφράγισαν οι Αρχές. Μέχρι στιγμής τα ρεπορτάζ αφορούν τους σταθμούς στο Μαλμπέκ και το Σούμαν. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι νεκροί στο Μάλμπεκ είναι 10. 

ηγη

ηγη

γηγ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE