Νέο βίντεο του ISIS: Σας ταπεινώσαμε–Αυτή είναι μόνο η αρχή του εφιάλτη σας

Νέο βίντεο του ISIS: Σας ταπεινώσαμε–Αυτή είναι μόνο η αρχή του εφιάλτη σας

Ενα νέο προπαγανδιστικό βίντεο, το δεύτερο μετά το μακελειό στις Βρυξέλλες, εμφάνισε το Ισλαμικό κράτος.

Τζιχαντιστές του ISIS που μιλούν γαλλικά και φέρονται να είναι Βέλγοι, χωρίς να καλύπτουν τα πρόσωπά τους, περιγελούν την εκατόμβη θυμάτων και επιχαίρουν: «Σας ταπεινώσαμε» δηλώνουν ενώ παράλληλα, εκτοξεύουν νέες απειλές.

«Δεν ήταν παρά η αρχή του εφιάλτη σας» λένε για τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες. Συσχετίζουν μάλιστα το χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους στη Νέα Υόρκη το 2001, με το αιματοκύλισμα στο Παρίσι και προαναγγέλλουν μια «νέα 9/11».


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε απόσταση, όμως πολιτικά, η κούρσα έχει ήδη ξεκινήσει. Όχι με επίσημες εξαγγελίες υποψηφιοτήτων, αλλά με κινήσεις στρατηγικής, μετρήσεις, δημόσιες παρεμβάσεις, εσωκομματικές ζυμώσεις και κυρίως, με την προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων, να καθορίσουν από νωρίς τους όρους της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης.