Πάντα τέτοιους αεροπειρατές να ‘χουμε – Οι selfies του στο αεροπλάνο και η δήλωση περί ηλιθιότητάς του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πάντα τέτοιους αεροπειρατές να ‘χουμε – Οι selfies του στο αεροπλάνο και η δήλωση περί ηλιθιότητάς του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αξιωματούχος του υπουργείου Εξωτερικών της Αιγύπτου έκανε μια ενδιαφέρουσα δήλωση για τον αεροπειρατή που μας ξεσήκωσε από το πρωί της Τρίτης (29/03).

«Δεν είναι τρομοκράτης, είναι ένας ηλίθιος. Οι τρομοκράτες είναι τρελοί, αλλά δεν είναι ηλίθιοι. Αυτός είναι» είπε χαρακτηριστικά.

Το δικό μας σχόλιο; Δεν μας ενδιαφέρει αν είναι ηλίθιος, αλλά που όλα έληξαν ομαλά. Πάντα τέτοιους να ‘χουμε. Γιατί αν τα πράγματα είναι σοβαρά, δεν ξέρω αν θα ανταποκριθούμε.

Πάντως, ο τυπάρας (Σαΐφ Ελντίν Μουσταφά) ήταν τρομερός. Μέχρι και selfies έβγαζε στο αεροπλάνο.

ΜακΦαν

Πάρτε μια γεύση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE