ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αντίδραση των Κύπριων παιδιών του αεροπειρατή

Η αντίδραση των Κύπριων παιδιών του αεροπειρατή

Δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έκανε ο πατέρας τους τα τρία εν ζωή παιδιά του Σαϊφ Ελντί Μουσταφά, τα οποία ζουν στην Κύπρο μαζί με την Κύπρια μητέρα τους.

Αναστατώθηκε όλη η Κύπρος τη Τρίτη, 29 Μαρτίου αλλά και όλο το παγκόσμιο με την είδηση ότι έγινε αεροπειρατεία σε αεροσκάφος των Αιγυπτιακών Αερογραμμών.

Στη συνέχεια και με την έκβαση που είχε η ιστορία κάποιοι ένιωσαν ανακούφιση και το έριξαν στο χιούμορ. Τα μέλη της οικογένειας του… αεροπειρατή ωστόσο 59χρονου Σαϊφ Ελντί Μουσταφά,  εδώ στην Κύπρο έπαθαν σοκ.

Τα παιδιά του και η πρώην σύζυγος του Μαρίνα δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη. Από το πουθενά όλα τα φώτα της δημοσιότητας ανά το παγκόσμιο έπεσαν πάνω τους, χωρίς να το θέλουν.

Η Μαρίνα μία σοβαρή και φιλήσυχη γυναίκα, η οποία πενθεί εδώ και περίπου δέκα χρόνια το χαμό της κόρης της Σοφίας, η οποία σε ηλικία 17 χρόνων βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο (ήταν συνεπιβάτης σε μοτοσυκλέτα) από το μεσημέρι της Τρίτης, 29 Μαρτίου έγινε γνωστό σε όλο τον κόσμο και το όνομα κυριαρχεί στα πρωτοσέλιδα των περισσότερων ΜΜΕ, ηλεκτρονικών και έντυπων, ενώ πρωταγωνιστεί και στα social media σε ένα απίστευτο τρολάρισμα.

Τα τρία εν ζωή παιδιά της, τα οποία απέκτησε με τον πρώην σύζυγο της Σαϊφ Ελντί Μουσταφά και νυν… αεροπειρατή, οι δίδυμες κόρες της Ελευθερία και Σόνια και ο γιος Μιχάλης μέχρι στιγμής αρνούνται να τοποθετηθούν δημοσίως και προσπαθούν  να διαφυλάξουν τους εαυτούς τους και τις ζωές τους, όπως και η μητέρα τους Μαρίνα, από όλη αυτή την ιστορία.

Τα παιδιά τα οποία είναι και τα τρία νυμφευμένα δεν μετέβησαν στο αεροδρόμιο, παρά μόνο η μητέρα τους να συνδράμει στο έργο των διαπραγματευτών για να αφήσει ο Σαϊφ, ελεύθερους τους όμηρους του αεροσκάφους, αφού ζήτησε να τη δει και να της δώσει επιστολή.

Η Μαρίνα και ο Σαϊφ παντρεύτηκαν πριν από 30 χρόνια με θρησκευτικό γάμο σε κάποια στιγμή (μάλλον το 1994) η οικογένεια μετακόμισε στην Αίγυπτο, ωστόσο άρχισαν τα οικογενειακά προβλήματα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο Σαϊφ μπλέχτηκε σε τρομοκρατικές οργανώσεις και συνελήφθη από τις αρχές της χώρα (επί Χόσνι Μπουμπάρακ) και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Η Μαρίνα παίρνει τα παιδιά και επιστρέφει πίσω στην Κύπρο. Ο Σαϊφ έχασε την επαφή με τα παιδιά του εδώ και αρκετά χρόνια. Στους γάμους τους δεν παρευρέθηκε, αλλά και ούτε στην κηδεία της Σοφίας. Απέκτησε επίσης και εγγόνι χωρίς να το γνωρίζει. 

Άτομα από το περιβάλλον τους ανέφεραν ότι έπεσαν από τα σύννεφα όταν έμαθαν ότι  θέλει να τους δει με αυτόν τον τρόπο, αφού τόσα χρόνια δεν τους έψαξε, ούτε τους πήρε ποτέ τηλέφωνο, αλλά και ούτε ενδιαφέρθηκε πότε για τις ζωές τους.

Μεγάλωσαν υπό την φροντίδα της μητέρας τους και του πατριού τους.

Η Μαρίνα παντρεύτηκε άλλο άνδρα επίσης μουσουλμάνο που έγινε χριστιανός και ζουν μαζί στο προσφυγικό συνοικισμό των Αγίων Αναργύρων στη Λάρνακα. Το πατρικό της είναι στην Ορόκλινη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  ΛΑΡΝΑΚΑ: Η ιστορία της Μαρίνας και του αεροπειρατή στο νησί του έρωτα! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙA

Καθυστέρηση στη διαχείριση ταχυδρομικών αντικειμένων λόγω αεροπειρατείας

ΥΠΕΞ: Δεν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια

ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΕΙΑ: Άνθρωπος πέφτει από το πιλοτήριο! – VIDEO

ΘΡΙΛΕΡ: Εκκένωση της ακτής Μακένζι

Η Αίγυπτος και η εταιρεία Egyptair παρακολουθούν την εξέλιξη με αεροπειρατεία

AEΡΟΠΕΙΡΑΤΗΣ: Ζητά και την απελευθέρωση γυναικών στην Αίγυπτο

Το χιουμοριστικό σχόλιο του Προέδρου για την αεροπειρατεία: «Yπάρχει πάντα μια γυναίκα...»

ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΕΙΑ: Oι πρώτες φωτογραφίες από το αεροσκάφος - Έκλεισε το αεροδρόμιο

Συναγερμός στη Λάρνακα! Σε κατάσταση ομηρίας επιβάτες στο Αεροδρόμιο – Αεροπειρατεία σε αιγυπτιακό αεροσκάφος

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αεροπειρατεία πάνω από την Λάρνακα - Σε κίνδυνο 81 άτομα

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top