LIFESTYLE

Κουμίδης εναντίον δημοσιογράφου «Άσχετε… ποιους εξυπηρετείς ρε χ!στ!;»! Πόλεμος για τον Παυλή!

Κουμίδης εναντίον δημοσιογράφου «Άσχετε… ποιους εξυπηρετείς ρε χ!στ!;»! Πόλεμος για τον Παυλή!

Ένα δημοσίευμα σε εβδομαδιαίο έντυπο το οποίο κατατάσσει τον Μιχάλη Σοφοκλέους ως Παυλή το πρόσωπο της περασμένης βδομάδας εξώθησε στα άκρα τον παραγωγό.

Το δημοσίευμα γράφει με αφορμή την παρουσία του τηλεοπτικού Παυλή στην εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη στο Show και Αβλαβές και στην αναφορά του στις Πατάτες του ΡΙΚ « Αφού σχολίασε θετικά την προσπάθεια των ηθοποιών — συναδελφων του, δήλωσε ότι η σατιρική εκπομπή του ΡΙΚ υστερεί σεναριακά και τεχνικά. Αυτός δεν ήταν που πριν από κάποιες βδομάδες έλεγε στο Down Town πως δεν θέλει να μεπι στη διαδικασία να σχολιάσει τα υπέρ και τα κατά και δεν υπάρχει λόγος να συγκρίνει τα δύο προγράμματα.». 

Και ο Νικόλας Κουμίδης απάντησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook «Άσχετε που τα έγραψες όλα αυτά και χέστη διότι ούτε το κομμάτι δεν υπέγραψες μάθε ότι ο συγκεκριμένος χαρακτήρας είναι δημιούργημα του Μιχάλη Σοφοκλέους που έφτιαξε το ρόλο και εμένα που έγραψα το πρώτο κείμενο συνεπώς όλα αυτά που γράφεις είναι ψέματα και βλακείες....αλήθεια ποιους εξυπηρετείς ρε χεστη;».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top