LIFESTYLE

Σφαγή στο Mega Κύπρου! Μια ξανθιά και μια μελαχρινή εν δράσει! VIDEO

Σφαγή στο Mega Κύπρου! Μια ξανθιά και μια μελαχρινή εν δράσει! VIDEO

Αν τα δημοσιεύματα επαληθευτούν τότε θα δούμε σκηνές απείρου κάλλους στους κυπριακούς τηλεοπτικούς δέκτες, μιας και οι δύο κυρίες έχουν άσχημο παρελθόν...

Η Κατερίνα Γκαγκάκη θα αναλάβει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, το νέο talent show του Μega Κύπρου, «Like a Star» με αποτέλεσμα να τη δούμε για πρώτη φορά στο ρόλο της παρουσιάστριας.

Την Τρίτη το απόγευμα, η Χριστιάνα Αριστοτέλους, μέσω της εκπομπής της «Για Σένα» ανακοίνωσε τα μέλη της κριτικής επιτροπής του talent show, η οποία απαρτίζεται από τους Λάμπη Λιβιεράτο, Πέτρο Πολυχρονίδη και την Sunny Μπαλτζή. 

Η πρεμιέρα του «Like a star» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Απριλίου στις 21:15 και αν ισχύει ότι η παρουσιάστρια θα είναι η Κατερίνα Γκαγκάκη, τότε θα δούμε τις δύο κυρίες σε δράση, μιας και η κριτής και μουσικοσυνθέτης στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση, στον Θέμο Αναστασιάδη και στην Δούκισσα Νομικού δεν μιλησε με τα καλύτερα λόγια για την Κατερίνα. 

Όπως είπε αναφερόμενη στη σχέση της με τον Γιάννη Λάτσιο: «Πιστεύω ότι μας φάγαν τα κυκλώματα τότε, ήταν πολύ νωρίς κι έγινε όλο αυτό. Εγώ δεν ήμουν μαθημένη. Το χειρίστηκα πάρα πολύ χάλια κι εγώ. Αλλά η ζωή δεν έχει τελειώσει.... έχουμε μέλλον». 

Και συνέχισε «Αν παντρευτεί κάποια ο Γιάννης θα είμαι εγώ. Δεν υπάρχει περίπτωση… Νομίζω ότι είναι δικός μου. Ο Γιάννης είναι ένα πολύ ωραίο παιδί που τον θέλουνε όλες. Θα σου πω μια ιστορία. 'Οταν έγινε το πρώτο X-Factor με φωνάξανε για κριτική επιτροπή. Ήμουν λίγο επιφυλακτική αλλά μετά από πίεση δώσαμε τα χέρια και όλα οκ ήταν να είμαι μέλος της κριτικής επιτροπής. Κάθομαι σπίτι μου, ανοίγω την τηλεόραση και ποια βλέπω στη θέση μου;»

Την Κατερίνα; ρώτησε η Δούκισσα (εννοώντας την Κατερίνα Γκαγκάκη), με τη Sunny να απαντά «Καταλαβαίνεις τώρα τι διαπλοκή υπάρχει... Αλλά να σου πω κάτι. Οι δουλειές είναι δουλειές. Άντε έχασα μια δουλειά, τον Γιάννη δεν θα τον χάσω....». 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top