LIFESTYLE

Γάμος στην Κυπριακή Showbiz! Κύπρια καλλονή ενδέχεται να παντρευτεί πολύ σύντομα

Γάμος στην Κυπριακή Showbiz! Κύπρια καλλονή ενδέχεται να παντρευτεί πολύ σύντομα

Θα κάνει πολιτικό γάμο, αλλά όπως είπε σε συνέντευξή της, αλλά σίγουρα θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος...

Στο κυπριακό περιοδικό «Celebrity» μίλησε πρόσφατα, η Star Κύπρος 2014, Μαρκέλλα Μαρίνα Κωνσταντίνου. Μίλησε για την εγκυμοσύνη της, την κορούλα της, αλλά και τα μελλοντικά της σχέδια, επαγγελματικά και προσωπικά. 

Αισθάνεσαι δηλαδή έτοιμη για να γίνεις μητέρα;

Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα σε νεαρή ηλικία. Μπορώ να πω ότι ένιωθα έτοιμη γι’ αυτό από καιρό. Η μητρότητα δεν με φόβιζε ποτέ, ενώ η σκέψη ότι κι εγώ κάποτε θα γίνω μητέρα, ήταν πάντα κάτι που με έκανε χαρούμενη. Έτσι, όταν έμαθα ότι θα γίνω μαμά σύντομα,  το μόνο που ένιωσα ήταν χαρά. Βέβαια η ανατροφή ενός παιδιού είναι ίσως η μεγαλύτερη ευθύνη που καλείται μια γυναίκα να αναλάβει. Παρόλα αυτά πιστεύω πως είμαι έτοιμη να μπω σε αυτή τη νέα πτυχή της ζωής μου.

Πώς αισθάνθηκες την πρώτη φορά που ο γιατρός σου ανακοίνωσε το φύλο του μωρού;

Το φύλο του μωρού δεν με ενδιέφερε. Είτε κοριτσάκι, είτε αγοράκι θα το υποδεχόμουν με την ίδια αγάπη. Το γεγονός όμως ότι είναι κοριτσάκι με κάνει να ανυπομονώ ακόμη περισσότερο. Θέλω με την κόρη μου να είμαστε οι καλύτερες φίλες. Να με νιώθει κοντά της και να έχουμε αυτή την υπέροχη σχέση που έχω εγώ με τη μητέρα μου.
 

Ο σύντροφός σου πώς αντέδρασε όταν του ανακοίνωσες ότι θα γίνει πατέρας;

Στην αρχή σοκαρίστηκε. Είναι λογικό εξάλλου, όταν συνειδητοποιείς ότι ξαφνικά η ζωή σου αλλάζει. Όμως και ο Μένιος έδειξε, από την πρώτη στιγμή, τον ενθουσιασμό του και τη χαρά του στην ιδέα ότι θα αποκτήσουμε ένα παιδί.

Πόσο καιρό είστε μαζί; Θα σας δούμε σύντομα να ανεβαίνετε τα σκαλιά της εκκλησίας;

Είμαστε μαζί σχεδόν επτά χρόνια. Υπάρχει το ενδεχόμενο να παντρευτούμε πρώτα με πολιτικό γάμο, πριν την γέννηση του μωρού, αλλά σίγουρα για θρησκευτικό γάμο θα το δούμε πιο μετά.

Είσαι από τις γυναίκες που ονειρεύονται από μικρές τη μέρα του γάμου τους; 

Όχι. Γενικά όλη αυτή η διαδικασία του γάμου μπορεί να φαντάζει ονειρική για τις πλείστες κοπέλες, αλλά για μένα δεν έχει και τόση σημασία. Πιστεύω πως το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει αγάπη μεταξύ ενός ζευγαριού. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως στον γάμο μου θα μου άρεσε να έχουμε αρκετούς καλεσμένους.
 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top