ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ: Πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του και σκότωσε τον εραστή της

ΕΛΛΑΔΑ: Πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του και σκότωσε τον εραστή της

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο ένας 50χρονος που προσπάθησε να αυτοκτονήσει μετά την τραγωδία που προκάλεσε το βράδυ του Σαββάτου (02/04) στην κοινότητα Μακρυράχη του Πηλίου, όταν πυροβόλησε την 36χρονη πρώην φίλη και τον 61χρονο φίλο της.

Σύμφωνα με το magnesianews, ο δράστης, είχε σχέση με την 36χρονη γυναίκα επί οκτώ μήνες, ενώ εδώ και 10 ημέρες είχε δεσμό με τον 61χρονο, κάτι που έμαθε ο 50χρονος και χθες το βράδυ πήγε να τους βρει.

Ο δράστης πήγε λίγο μετά τις 9 το βράδυ του Σαββάτου, σε αποθήκη με ξύλα και νάιλον, ιδιοκτησίας 61χρονου, στη Μακρυράχη κρατώντας το κυνηγετικό του όπλο.

Εκείνη την ώρα στην αποθήκη βρίσκονταν ο 61χρονος με την 36χρονη κι έκαναν εργασίες με λουλούδια. Ο δράστης πυροβόλησε αρχικά στο χέρι τον 61χρονο και μετά από λογομαχία μεταξύ των τριών ατόμων, ο 50χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε στην κοιλιά τον 61χρονο και την 36χρονη στο χέρι. Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας το κοντάκι του όπλου προκάλεσε στους παθόντες χτυπήματα σε διάφορα μέρη του σώματός τους.

Γείτονες που αντιλήφθηκαν τι συνέβη. ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Αρχικά οι δύο τραυματίες διακομίσθηκε στο Κ.Υ. Ζαγοράς και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου στις 2 τα ξημερώματα ο 61χρονος υπέκυψε, ενώ η 36χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο 50χρονος δράστης μετά την πράξη του επέστρεψε στο σπίτι του στη Μακρυράχη. Στους αστυνομικούς που μετέβησαν σπίτι του για να τον συλλάβουν, τους είπε ότι έχει καταναλώσει ποσότητα φυτοφαρμάκου.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε αρχικά στο Κ.Υ. Ζαγοράς και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ μεταφέρθηκε για γαστροσκόπηση στη Λάρισα και επέστρεψε στο Νοσοκομείο, όπου φρουρείται και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 36χρονη είναι διαζευγμένη έμενε στον Κισσό και πλέον στη Μακρυράχη, ενώ ο 50χρονος επίσης χωρισμένος και το θύμα δεν ήταν παντρεμένος.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Βόλου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Αντιμέτωπος με την Αστυνομία ο 10χρονος που φέρεται να προκάλεσε τις ζημιές στο σχολείο Λιβαδιών - Ποια η διαδικασία

Έτσι έκανε Πάσχα ο κόσμος: 7,5% πιο ακριβό το φετινό τραπέζι - «Χάθηκε από τα πρόσωπα του κόσμου η χαρά των ημερών»

Πολλά κιλά ναρκωτικά και γεμάτο πιστόλι βρήκαν σε οικία - Χειροπέδες σε 34χρονο - Δείτε φωτογραφίες

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Σύλληψη 29χρονου ενάμιση χρόνο μετά - Συνεχίζει να καταζητείται 30χρονος

Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο Covid - Ποιος ο λόγος



Σε εξέλιξη η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν

Σε εξέλιξη η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top