Αρνείται να καταθέσει στην Αστυνομία ο Ανδρέας Φάντης

Αρνείται να καταθέσει στην Αστυνομία ο Ανδρέας Φάντης

Ανεξήγητη στάση τηρεί ο υποψήφιος βουλευτής του ΔΗΚΟ και πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ομόνοιας, Ανδρέας Φάντης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Ο Ανδρέας Φάντης στο ThemaOnline μετά την επίθεση: «Όταν συνήλθα ζαλιζόμουν και αιμορραγούσα» 

Ο γνωστός νευρολόγος που τον περασμένο Ιανουάριο μεταγράφηκε από το ΑΚΕΛ στο Δημοκρατικό Κόμμα, μετέβη στον αστυνομικό σταθμό Ομορφίτας και ανέφερε το περιστατικό που του συνέβη, ωστόσο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας αρνήθηκε να δώσει κατάθεση.

Ως γνωστόν, δυο άνδρες ξυλοκόπησαν άγρια τον υποψήφιο βουλευτή κτυπώντας το κεφάλι του στον τοίχο, αφήνοντάς τον αναίσθητο. Ο κ. Φάντης μιλώντας στο ThemaOnline και συγκεκριμένα στην Χριστιάνα Τσαγγάρη, επιβεβαίωσε την επίθεση από ιδιωτικό νοσηλευτήριο όπου βρισκόταν και μίλησε για την κατάστασή του, ωστόσο δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Φάνης Μακρίδης 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανάλυση: Ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν - Το κυπριακό και οι βασικές προκλήσεις

Ανάλυση: Ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν - Το κυπριακό και οι βασικές προκλήσεις

Η Κύπρος ως κράτος μέλος της ΕΕ από το 2004, νομικά, υποχρεούται να ενταχθεί στη ζώνη Σένγκεν. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη πλήρες μέλος της Σένγκεν-δηλαδή δεν έχει ενταχθεί στη λειτουργική εφαρμογή του καθεστώτος  χωρίς εσωτερικά σύνορα. Η Κυπριακή Δημοκρατία, βρίσκεται από το 2023 σε φάση αξιολόγησης ( Schengen evaluation process), κάτι που αποτελεί προϋπόθεση για την πλήρη ένταξη. Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, η Κυπριακή Δημοκρατία θα είναι έτοιμη ως προς τα τεχνικά ζητήματα, μέχρι το τέλος του 2025. Εξέφρασε τη βεβαιότητα, ότι το 2026, η Κύπρος θα ενταχθεί στη ζώνη Σένγκεν.

BEST OF TOTHEMAONLINE