ΠΑΦΟΣ: Στις Κεντρικές Φυλακές 29χρονος για κλοπή από κοσμηματοπωλείο

ΠΑΦΟΣ: Στις Κεντρικές Φυλακές 29χρονος για κλοπή από κοσμηματοπωλείο

Ποινή φυλάκισης δύο ετών επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε 29χρονο σε σχέση με τη διάρρηξη κοσμηματοπωλείου, που έγινε στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου.

Η καταγγελία έγινε από τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου στις 21 Δεκεμβρίου του 2015.

Για την ίδια υπόθεση εκτίει επίσης ποινή φυλάκισης για δύο χρόνια ένα πρόσωπο από τη Βουλγαρία. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η διάρρηξη έγινε στο κοσμηματοπωλείο στις 21 Δεκεμβρίου. Κλάπηκαν κοσμήματα από χρυσό και άλλα είδη, η αξία των οποίων ανέρχεται στις 30 χιλιάδες ευρώ περίπου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE