ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ανδρέας Φάντης στο ThemaOnline μετά την επίθεση: «Όταν συνήλθα ζαλιζόμουν και αιμορραγούσα»

Ο Ανδρέας Φάντης στο ThemaOnline μετά την επίθεση: «Όταν συνήλθα ζαλιζόμουν και αιμορραγούσα»

Απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε σπίτι Κύπριου βουλευτή!

Ο γνωστός νευρολόγος, Ανδρέας Φάντης, ο οποίος διετέλεσε για χρόνια ποδοσφαιρικός παράγοντας της Ομόνοιας δέχθηκε ύπουλη επίθεση από δυο νεαρούς στην οικία του.

Ο κ. Φάντης που πρόσφατα μεταπήδησε στο Δημοκρατικό Κόμμα από το ΑΚΕΛ τραυματίστηκε σοβαρά. Το όλο περιστατικό επιβεβαίωσε και ο ίδιος στο ThemaOnline, από ιδιωτική κλινική όπου νοσηλεύεται.

Ο υποψήφιος βουλευτής αφού πρώτα μας ανέφερε πως είναι σωστές οι πληροφορίες, περιέγραψε τα γεγονότα και τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, γύρω στις 16:00, το απόγευμα της Τετάρτης, 6/4, και ενώ βρισκόταν μόνος εντός της οικίας του, κτύπησε η πόρτα. Όταν ρώτησε «ποιος είναι;», απάντησε στην κυπριακή διάλεκτο άτομο. Ανέφερε συγκεκριμένα, πως έχει πόνο στον σπόνδυλο και ότι θέλει να εξεταστεί.

Όταν ο γιατρός άνοιξε την πόρτα του επιτέθηκαν δυο νεαρά πρόσωπα και τον κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματος, επιστρατεύοντας κλωτσιές και μπουνιές. Το αποκορύφωμα ήταν να του κτυπήσουν το κεφάλι στον τοίχο. Κατόπιν τούτου λιποθύμησε.

«Όταν συνήλθα ζαλιζόμουν, διαπίστωσα ότι είχα εκδορές, ενώ αιμορραγούσα» μας είπε μεταξύ άλλων ο κ. Φάντης.

Όταν τον ρωτήσαμε αν η επίθεση οφείλεται στην υποψηφιότητά του για τις επικείμενες εκλογές και ποια ήταν τα κίνητρα, δεν τοποθετήθηκε, επικαλούμενος ζαλάδα και διέκοψε την συνομιλία.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top