ΛΕΜΕΣΟΣ: Κόπηκαν καλώδια της ΑΗΚ από την έκρηξη - Βρήκε τον στόχο η Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κόπηκαν καλώδια της ΑΗΚ από την έκρηξη - Βρήκε τον στόχο η Αστυνομία

Στο πόδι σηκώστηκαν περιοχές της Λεμεσού λίγο μετά τα μεσάνυχτα λόγω ισχυρής έκρηξης.

Στόχος βομβιστών έγινε τα μεσάνυχτα από Τετάρτης (6/4) προς ξημερώματα Πέμπτης (7/4) πλυντήριο αυτοκινήτων επί της οδού Αναγνωσταρά στα Κάτω Πολεμίδια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, εκρηκτικός μηχανισμός υψηλής ισχύος, ο οποίος τοποθετήθηκε σε γυάλινη προθήκη του υποστατικού, όπου πωλούνται διάφορα είδη για τα αυτοκίνητα, εξερράγη  10 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα. 

Από την έκρηξη θρυμματίστηκαν τζάμια και η γυάλινη είσοδος, ενώ αποκόπηκαν και καλώδια της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής η έκρηξη ήταν παρά πολύ δυνατή και έγινε αισθητή, αφού κόσμος πετάχτηκε από τα κρεβάτια του.

Στην περιοχή έσπευσαν από την πρώτη στιγμή μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής και πυροτεχνουργοί. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE