ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! Σπείρα γυναικών μπαίνει στα σπίτια σας και κλέβει – Απίστευτος ο τρόπος που δρουν!

ΛΕΜΕΣΟΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! Σπείρα γυναικών μπαίνει στα σπίτια σας και κλέβει – Απίστευτος ο τρόπος που δρουν!

Απίστευτη κομπίνα έχουν σκαρφιστεί αλλοδαπές γυναίκες που διαμένουν στη Λεμεσού για να κλέβουν ανυποψίαστους πολίτες.

Θύμα της συγκεκριμένης σπείρας «έπεσε» την Τρίτη (05/04) 74χρονη γυναίκα που διαμένει στην περιοχή της Νέα Εκάλης στη Λεμεσό.

Η Αστυνομία στη Λεμεσό συστήνει προσοχή, καθώς σπείρα αλλοδαπών φαίνεται να κλέβει περιουσία από κατοικίες, αποσπώντας την προσοχή των ιδιοκτητών. Ήδη τρεις γυναίκες από Ρουμανία και Βουλγαρία συνελήφθηκαν και ανακρίνονται στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, με τη μια να έχει ήδη αναγνωριστεί, ως το πρόσωπο που απέσπασε από την οικία ηλικιωμένης, το πορτοφόλι της.

Ζήτησε εικόνα της Παναγίας 

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, η 74χρονη που διαμένει στην περιοχή Νέας Εκάλης, κατήγγειλε ότι την Τετάρτη (06/07), άγνωστη γυναίκα με ένα βρέφος σε παιδικό αμαξάκι, την πλησίασε ενώ βρισκόταν στην αυλή της οικίας της. Η άγνωστη γυναίκα, μιλώντας σπαστά ελληνικά, παρουσιάστηκε ως ταλαιπωρημένη που ζητούσε δουλειά, ενώ ακολούθως ζήτησε μια εικόνα της Παναγίας. Η 74χρονη εισήλθε τότε στην οικία της από την είσοδο της κουζίνας για να ψάξει για μια εικόνα, αφήνοντας την πόρτα ανοιχτή.

Η κλοπή του πορτοφολιού, που περιείχε 30 ευρώ αλλά και μια πιστωτική κάρτα και τον κωδικό της γραμμένο σε χαρτάκι, έγινε αντιληπτή λίγες ώρες αργότερα και ενημερώθηκε σχετικά η Αστυνομία.

Από τις έρευνες που ακολούθησαν διαπιστώθηκε πως, με τη χρήση της πιστωτικής κάρτας έγιναν τρεις αναλήψεις χρημάτων και συγκεκριμένα 450 ευρώ, ενώ έγιναν και αγορές σε διάφορα καταστήματα της Λεμεσού, συνολικού ποσού 2,075 ευρώ.

Ο κ.Σωτηριάδης τόνισε πως από τις μαρτυρίες φαίνεται ότι η χρήση της κλοπιμαίας πιστωτικής κάρτας έγινε από διαφορετικές γυναίκες κάθε φορά, ενώ υπάρχει και μαρτυρία ότι τα πρόσωπα αυτά διακινούνται μαζί σε αυτοκίνητο έχοντας μαζί τους βρέφη, τα οποία μπορεί να μην είναι καν δικά τους και με προφανή σκοπό να ευαισθητοποιήσουν και να ξεγελάσουν ευκολότερα τους πολίτες.

"Κανένας να μην αφήνει άγνωστο πρόσωπο εντός της οικίας του, ούτε καν στην αυλή του" υπογράμμισε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, ο οποίος κάλεσε το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό.

Μετά από έρευνες η Αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε την Πέμπτη (07/04) τρεις γυναίκες στην ίδια περιοχή, μια εκ των οποίων έχει ήδη αναγνωριστεί από την 74χρονη ως τη γυναίκα που την επισκέφθηκε χθες στην οικία της.

ThemaOnline/ΚΥΠΕ

.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top