ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΞΥΛΟΤΥΜΠΟΥ: «Μέσα» ο 35χρονος που έτρεχε να κρύψει τα ναρκωτικά σε δέντρο

ΞΥΛΟΤΥΜΠΟΥ: «Μέσα» ο 35χρονος που έτρεχε να κρύψει τα  ναρκωτικά σε δέντρο

Τον επιασαν με κάνναβη βάρους δύο κιλών.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε την Πεμπτη (07/04) διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον 35χρονου από τη Ξυλοτύμπου για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις  κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β, κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β με σκοπό την προμήθεια, προμήθειας ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β από άλλο πρόσωπο,  συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Τα αδικήματα αφορούν κατοχή πράσινης φυτικής ύλης κάνναβης βάρους δύο περίπου κιλών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 30 Μαρτίου ενώ μέλη της ΥΚΑΝ Αρχηγείου βρίσκονταν στην Ξυλοτύμπου, σε έδαφος των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας για διερεύνηση πληροφορίας, εντόπισαν να κινείται ύποπτα σε ανοικτή περιοχή 35 χρόνος από την Ξυλοτύμπου. 

Αμέσως ενημερώθηκαν μέλη της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων, τα οποία επισκέφτηκαν τη σκηνή και αφού ερεύνησαν την περιοχή, εντόπισαν μέσα σε δέντρο μια μεγάλη άσπρη σακούλα, εντός της οποίας υπήρχαν δυο νάιλον σακούλια που περιείχαν πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβη βάρους 2 περίπου κιλών.

Ο 35χρονος συνελήφθηκε από την αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας και σε σωματική έρευνα που του έγινε εντοπίστηκε στην κατοχή του το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ.

Με διάταγμα ο άνδρας κρατήθηκε στα κρατητήρια των Βρετανικών Βάσεων μέχρι χθες 5 Απριλίου, οπόταν και παραδόθηκε σε μέλη της ΥΚΑΝ Αμμοχώστου για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Την Τρίτη το απόγευμα ο 35χρονος συνελήφθηκε με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ χθες παρουσιάστηκε ενώπιον του  Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Το Δικαστήριο επεφύλαξε για την Πέμπτη (07/04) την απόφαση του αναφορικά με το αίτημα της Αστυνομίας για οκταήμερη κράτηση του 35χρονου, αίτημα το οποίο και έκανε αποδεκτό.

Πηγή — ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Τέσσερις συλλήψεις στη Λεμεσό: Toυς τσάκωσαν με την «πραμάτεια» τους - Ανάμεσα τους γυναίκα

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top