ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπόθεση ΣΑΠΑ: Καταθέτει ο Τώνης Τουμαζή - Ποιοι οι πέντε κατηγορούμενοι

Υπόθεση ΣΑΠΑ: Καταθέτει ο Τώνης Τουμαζή - Ποιοι οι πέντε κατηγορούμενοι

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου αναμένεται να προσαχθούν σήμερα οι πέντε κατηγορούμενοι για την υπόθεση του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Πάφου.

Σήμερα Παρασκευή αναμένεται να καταθέσει ο Τώνης Τουμαζή της εργοληπτικής εταιρείας ATLAS PANTOU.
 
Οι πέντε κατηγορούμενοι Γιώργος Μιχαηλίδης, Φειδίας Σαρίκας, Ευστάθιος Ευσταθίου, Βάσος Βασιλείου και Γιώργος Σιαηλής  αντιμετωπίζουν κατηγορίες για δεκασμό δημόσιου λειτουργού, συναλλαγές με αντιπροσώπους, οι οποίες υποδηλώνουν διαφθορά, αθέμιτη κτήση περιουσιακού οφέλους από λειτουργούς και αξιωματούχους του δημοσίου και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Στη χθεσινή (Πέμπτη 7/4) δικάσιμο κατέθεσε ενώπιον του Κακουργιοδικείου ο εργολάβος Λοΐζος Ιορδάνους, η  εταιρεία του οποίου ανέλαβε συμβόλαια του αποχετευτικού Πάφου τόσο κατά την Α` όσο και κατά την Β` φάση του έργου.  

Ο Λοΐζος Ιορδάνους παραδέχτηκε ότι έδωσε στον Ευτύχιο Μαλληκίδη μίζες 200 χιλιάδων ευρώ, τα οποία -όπως του ανέφερε ο Μαλληκίδης- θα μοιραζόταν με τους Σάββα Βέργα και Βάσο Βασιλείου. Κατέθεσε ακόμα ότι βρέθηκε σε μια κατάσταση εκβιασμού και αναγκαιότητας και ένιωσε ότι για να προχωρήσει το έργο θα έπρεπε να πληρώσει.

Ο Λοΐζος Ιορδάνου αναφέρθηκε, επίσης, στο Φειδία Σαρίκα το δημοτικό σύμβουλο της ΕΔΕΚ που έχει αποβιώσει και τον Ευτύχιο Μαλληκίδη, σε σχέση με την συνάντηση με τον καθηγητή Γεώργιο Μπάφα που εκπροσωπούσε γερμανική εταιρεία λέγοντας ότι και οι τρεις ζήτησαν χρήματα για να προωθηθεί η προσφορά της γερμανικής εταιρείας Awatech την οποία εκπροσωπούσε ο καθηγητής. 

Για το Γιώργο Μιχαηλίδη είπε ότι  σε κάποια χρονική περίοδο του ζήτησε ένα χρηματικό ποσό το οποίο του το έδωσε και σε κατοπινό στάδιο ο κατηγορούμενος του το επέστρεψε.

ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Τροχαίο στη Λευκωσία - Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Ξανά στο Δικαστήριο οι 10 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για κράτηση

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top