ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κατάρα! Ξέσπασε πυρκαγιά δυο φορές την ίδια μέρα στο ίδιο σπίτι!

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κατάρα! Ξέσπασε πυρκαγιά δυο φορές την ίδια μέρα στο ίδιο σπίτι!

Στάχτες και αποκαΐδια έγινε οικία στη Λευκωσία. Πήρε φωτιά δυο φορές σε διάστημα μερικών ωρών.

Πυρκαγιά σε διώροφη οικία στην οδό Κεφαλληνίας στην Ακρόπολη Λευκωσίας για την οποία ανταποκρίθηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Ακροπόλεως.

Η πυρκαγιά ήταν σε εικονοστάσι στο διάδρομο του ορόφου και χρειάστηκε παραβίαση της κεντρικής εισόδου για να επιτευχθεί είσοδος. Από τη φωτιά καταστράφηκαν επίπλωση, προσωπικά αντικείμενα, ηλεκτρικές συσκευές και αριθμός χαρτονομισμάτων που βρισκόταν κοντά στο εικονοστάσι.

Ωστόσο, στις 02.27 λήφθηκε εκ νέου μήνυμα για πυρκαγιά στην ίδια οικία για την οποία ανταποκρίθηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Ακροπόλεως.

Η πυρκαγιά κατασβέστηκε μισή ώρα αργότερα. Η πυρκαγιά ήταν στον όροφο της κατοικίας ο οποίος έπαθε εκτεταμένες ζημιές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top