ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άλλη μια οικογένεια στα μαύρα: Νεκρός στην άσφαλτο ο Μάριος Χρυσοστόμου από τη Λεμεσό! Τον πρόδωσε η καρδιά του;

Άλλη μια οικογένεια στα μαύρα:  Νεκρός στην άσφαλτο ο Μάριος Χρυσοστόμου από τη Λεμεσό! Τον πρόδωσε η καρδιά του;

Μοιραίο ήταν το δρομολόγιο για 57χρονο, που οδηγούσε μικρό λεωφορείο με 10 επιβαίνοντες.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου Νίκο Τσαπή, ο 57χρονος Μάριος Χρυσοστόμου από τη Λεμεσό, ενώ οδηγούσε μικρό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν 10 τουρίστες και κατευθυνόταν από την Παναγιά προς το χωριό Στατός Άγιος Φώτιος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το λεωφορείο κινήθηκε προς τα δεξιά, κτύπησε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα και στη συνέχεια σε διαφημιστική πινακίδα.

Ακολούθως, δήλωσε ο κ. Τσαπής, κινήθηκε προς τα αριστερά, όπου προσέκρουσε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα και αμέσως μετά ακινητοποιήθηκε σε περίφραξη οικίας. 

Από τη σύγκρουση, είπε ο κ. Τσαπής,  ο 57χρονος τραυματίστηκε. Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον 57χρονο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών  του  ΓΝ Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του . 

Οι τουρίστες, ωστόσο, οι οποίοι επέβαιναν στο μικρό λεωφορείο, δεν υπέστησαν οποιοδήποτε τραυματισμό, ανέφερε ο Εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου.

Σημειώνεται ότι είναι το δεύτερο θανατηφόρο δυστύχημα μέσα σε μερικά μέσα 24ωρα.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του αστυνομικού σταθμού Παναγιάς και της Τροχαίας.

Η Αστυνομία διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος, ενώ δεν αποκλείεται ο 57χρονος να υπέστη καρδιακό επεισόδιο το οποίο θα διαφανεί με τη νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του θανόντα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top