Το έχει! Οι γιγαντοαφίσες με τον Παύλο Μυλωνά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το έχει! Οι γιγαντοαφίσες με τον Παύλο Μυλωνά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ως γνωστόν ο καταξιωμένος δημοσιογράφος του MEGA, Παύλος Μυλωνάς, κατέρχεται υποψήφιος Βουλευτής στη Λεμεσό και προσπαθεί να συνηθίσει τα νέα δεδομένα στη ζωή του.

Προσγειωμένος, με τιμιότητα και σεμνότητα ο Παύλος Μυλωνάς, ζητά την ψήφο του κόσμου στη Λεμεσό για να καταφέρει να συνεχίσει με την ίδια μαχητικότητα όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε τόσα χρόνια ως δημοσιογράφος, από μία άλλη θέση αυτή του βουλευτή.

Ο Μυλωνάς κατά την προεκλογική περίοδο διατηρεί χαμηλούς τόνους και πολύ συνεσταλμένα προσεγγίζει τον κόσμο, χωρίς μακρόσυρτους λόγους και πολλά «θα».

Παρ΄όλα αυτά πρέπει να ακολουθήσει την πεπατημένη και ήδη αφίσες με τον πρόσωπο του πήραν τη θέση του στο επιτελείο.

Ο Παύλος Μυλώνας είναι υποψήφιος βουλευτής στην Επαρχία Λεμεσού με την Συμμαχία Πολιτών και αν καταφέρει να μπει στη Βουλή σίγουρα θα φέρει τα πάνω κάτω. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE