ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγριο έγκλημα στην Ελλάδα: Κοριτσάκι στραγγαλίστηκε από τη θεία του

Άγριο έγκλημα στην Ελλάδα: Κοριτσάκι στραγγαλίστηκε από τη θεία του

Οικογενειακή τραγωδία με θύμα ένα τετράχρονο κοριτσάκι εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, 13/4, στα Μέγαρα.

Το παιδάκι βρήκε τραγικό θάνατο πιθανότατα από στραγγαλισμό. Δίπλα του βρέθηκε αιμόφυρτη η 45χρονη θεία του η οποία είχε κόψει τις φλέβες της με ψαλίδι στην απόπειρα να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η 45χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι αρμόδιοι της Αστυνομίας περιμένουν να συνέλθει ώστε να μπορέσει να περιγράψει τι συνέβη στο σπίτι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 45χρονη ήταν μόνη στο σπίτι για να προσέχει το παιδί .Αγνωστο παραμένει ακόμα τι μεσολάβησε μέχρι την τραγωδία.

Οι γονείς του παιδιού σύμφωνα με μαρτυρίες είναι χρήστες ναρκωτικών και είχαν αφήσει το παιδί για φύλαξη στην 45χρονη ,αδελφή της μητέρας. Εχουν φύγει καιρό από την περιοχή και δεν έχουν ακόμα εντοπισθεί.

Το κοριτσάκι έμενε με την οικογένεια των θείων της, την 45χρονη ,το σύζυγό της και τα δύο παιδιά τους. Την ώρα που διαδραμματίσθηκε η τραγωδία η 45χρονη ήταν μόνη στο σπίτι καθώς ο σύζυγός της και ο μεγαλύτερος γιος τους έλειπαν στην δουλειά τους και ο μικρότερος στο σχολείο.

Αντιμέτωπος με το ανατριχιαστικό θέαμα βρέθηκε πρώτος ο σύζυγος της 45χρονης επιστρέφοντας από την δουλειά του και ειδοποίησε την αστυνομία. 

Το παιδάκι ήταν πεσμένο νεκρό σε ένα κρεβάτι και στο πάτωμα ήταν πεσμένη αιμόφυρτη η 45χρονη. Στην απόπειρα να αυτοκτονήσει είχε κόψει τις φλέβες στα χέρια της ενώ είχε αμυχές στα πόδια και στο λαιμό της. Είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις της ,όταν πήγαν αστυνομικοί και εσπευσμένα η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση ώστε να δοθούν απαντήσεις στο τραγικό περιστατικό που στοίχισε την ζωή του μικρού κοριτσιού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top