ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαμός και ρεζιλίκια στη Βουλή: Ο Θεμιστοκλέους έβρισε τον Περδίκη! «Εδέχτηκα το καραγκιόζης, το βλάκας εν το δέχομαι…»

Χαμός και ρεζιλίκια στη Βουλή: Ο Θεμιστοκλέους έβρισε τον Περδίκη! «Εδέχτηκα το καραγκιόζης, το βλάκας εν το δέχομαι…»

Δεν έμελλε να ολοκληρωθεί χωρίς παρατράγουδα και εντάσεις η τελευταία συνεδρία της ολομέλειας της Βουλής πριν από τη διάλυση της.

Πρωταγωνιστής της έντασης, η οποία πήρε και έκταση,ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Αντρέας Θεμιστοκλέους, αφού έβρισε τον Γιώργο Περδίκη σε μια φάση που οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Άντρος Κυπριανού ανέφερε ότι δεν γίνεται να καπνίζουν μέσα στη Βουλή με ανοιχτές τις πόρτες, φράση η οποία σχολιάστηκε από τον Γιώργο Περδίκη  και απευθυνόμενος προς τον Αβέρωφ Νεοφύτου είπε: «Πρόεδρε σύναξε τους γιατί εν δικοί σου οι παραπάνω»

Η πιο πάνω αναφορά εξόργισε τον Αντρέα Θεμιστοκλέους που σε μια στιγμή που έχασε τη ψυχραιμία του αποκάλεσε βλάκα τον Βουλευτή των Οικολόγων!

O Γιώργος Περδίκης ζήτησε απολογία από τον Αβέρωφ Νεοφύτου που όχι μόνο δεν του ζήτησε συγνώμη αλλά του απάντησε σε σκληρή γλώσσα!

«Εγώ θα απολογηθώ αφού πρώτα απολογηθεί. Είναι εδώ και μερικά χρόνια που επί παντός επιστητού είναι ο καθηγητής που θα βάζει σε τάξη όλους» ήταν μερικά από τα λόγια του Προέδρου του ΔΗΣΥ

Πριν από τη λήξη της συνεδρίας ο κ. Θεμιστοκλέους, ανέβηκε στο βήμα, ζήτησε συγνώμη και ανακάλεσε τον χαρακτηρισμό του

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top