Λευκωσία: Άντρας έπεσε από τον 2ο όροφο τετραώροφης πολυκατοικίας

Λευκωσία: Άντρας έπεσε από τον 2ο όροφο τετραώροφης πολυκατοικίας

Στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου Λευκωσίας μεταφέρθηκε άντρας μετά από πτώση του σε φωταγωγό από τον 2ο όροφο τετραώροφης πολυκατοικίας.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η ώρα 19.34 το απόγευμα της Παρασκευής 15/4, λήφθηκε μήνυμα για διάσωση ατόμου στην οδό Πυγμαλίωνος αρ. 4 στην εντός των τειχών Λευκωσίας.

Ένα άτομο στην προσπάθεια του να επιδιορθώσει σωλήνα υδραυλικής εγκατάστασης κατέπεσε σε φωταγωγό από τον 2ο όροφο τετραώροφης πολυκατοικίας. Ανταποκρίθηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πύλης Πάφου.

Το άτομο τοποθετήθηκε σε φορείο διάσωσης και με τη χρήση κλίμακας και σχοινιών ανασύρθηκε εκτός του φωταγωγού. Παραδόθηκε σε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Τ.Α.Ε.Π του νοσοκομείου Λευκωσίας.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE