Κυπριακό: «Εφικτή η περαιτέρω πρόοδος» - Οι εκτιμήσεις Γκουτέρες
Είναι εφικτή περαιτέρω πρόοδος στο Κυπριακό εφόσον οι δυο πλευρές παραμείνουν προσηλωμένες σε αυτό, εκτιμά ο ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, σύμφωνα με πηγές των ΗΕ.
Το περιστατικό συνέβη στις 19:45 το βράδυ της Κυριακής 17/4, στα Κάτω Πολεμίδια, δίπλα από την εκκλησία Αρχαγγέλου Μιχαήλ.
Συγκεκριμένα πληροφορία έφτασε στην Αστυνομία ότι νεαροί έκαιγαν ελαστικά σε άδειο χωράφι.
Αμέσως στη σκηνή έφτασε όχημα της Πυροσβεστική μαζί με περιπολικό. Δυο 36χρονοι οι οποίοι ήταν λιώμα στο ποτό, πλησίασαν το πυροσβεστικό όχημα αρχίζοντας να εξυβρίζουν για να μην σβήσουν την φωτιά.
Στην συνέχεια ο ένας άρπαξε μια πήλινη γλάστρα και την εκσφενδόνισε σε έναν αστυνομικό. Αμέσως το μέλος της δύναμης προσπάθησε να τον συλλάβει για να τον αρπάξει από τον λαιμό, τραβώντας τον με τον αγκώνα του προς το έδαφος ο δεύτερος 36χρονος ώστε να ματαιώσει την σύλληψη του πρώτου.
Εν τέλει και οι δυο φόρεσαν χειροπέδες σε μια επεισοδιακή σύλληψη για να παρουσιαστούν αργότερα ενώπιον διακαστηρίου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις