ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στις 10 Μαΐου η ποινή του συζυγοκτόνου Κατσαρή

Στις 10 Μαΐου η ποινή του συζυγοκτόνου Κατσαρή

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου θα επιβάλει στις 10 Μαΐου 2016 ποινή στον Γιάγκο Κατσαρή, 80 χρόνων, ο οποίος το περασμένο μήνα, σκότωσε τη σύζυγο του Ζωή Κατσαρή, 77 χρόνων, στα Περβόλια.

Ο 80χρονος παρουσιάστηκε την Τετάρτη (20/04) ενώπιον του Κακουργιοδικείου και παραδέχθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με θύμα τη σύζυγό του. Κατά την απαγγελία της κατηγορίας της ανθρωποκτονίας και ερωτηθείς από την Κατηγορούσα Αρχή εάν παραδέχεται ο Κατσαρή, απάντησε «μάλιστα».

Στην κατηγορία της παράνομης κατοχής του περιστρόφου, ο 80χρονος αρνήθηκε ότι κατείχε παράνομα το όπλο, ενώ αρνήθηκε και την κατηγορία της παράνομης μεταφοράς του περιστρόφου, λέγοντας πως πήρε το περίστροφο για να το κρύψει στο περβόλι.

Ύστερα από την παραδοχή του Κατσαρή, το Κακουργιοδικείο όρισε την υπόθεση για ανάγνωση γεγονότων και επιβολής ποινής στις 10 Μαΐου 2016.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της 3ης  Μαρτίου 2016, ο 80χρονος με πέντε πυροβολισμούς από περίστροφο επέφερε το θάνατο της 77χρονης συζύγου του, μπροστά στα μάτια της οικιακής βοηθού, στο αγρόκτημα όπου διέμενε κοντά στο Πύργο της Ρήγαινας στα Περβόλια.

Στο σπίτι βρισκόταν επίσης την ώρα του φόνου και ο Σάββας Κατσαρής, γιος του 80χρονου ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία.

Το ζευγάρι είχε τα τελευταία χρόνια οικονομικές διαφορές και αρκετά συχνά καυγάδιζαν για χρήματα.

Τα μέλη της αστυνομίας που μετέβησαν στη σκηνή εντόπισαν την 77χρονη να κείτεται νεκρή έξω από την καγκελόπορτα του σπιτιού.  Στο μέρος βρίσκονταν ο ύποπτος, ο γιος του ο οποίος είχε ήδη παραλάβει το όπλο και η οικιακή βοηθός.

Πηγή — ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έθεσαν σε διαθεσιμότητα καθηγητή στη Λεμεσό που φέρεται να φίλησε μαθήτρια στο στόμα

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 52χρονου στο Παραλίμνι

Στην Αστυνομία οι πρώτες υποθέσεις για ψευδείς μετοικίσεις εκλογέων - Πού προκύπτει το πρόβλημα

Ετοιμαστείτε για βροχές: Η πρόγνωση του καιρού μέχρι την Παρασκευή

Συνελήφθη ο «Νo1 διακινητής» παράτυπων μεταναστών στην Ευρώπη

Εκπρόσωπος της Κομισιόν: Λάθος η απαγόρευση της σημαίας ΕΕ στη Eurovision



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top