ΤΡΑΓΙΚΟ: Πριν τέσσερις μήνες πέθανε ο άνδρας της Μαρίας Θεοδούλου θύμα του τροχαίου στη Φασούλα

ΤΡΑΓΙΚΟ: Πριν τέσσερις μήνες πέθανε ο άνδρας της Μαρίας Θεοδούλου θύμα του τροχαίου στη Φασούλα

Δόθηκε στη δημοσιότητα το όνομα της γυναίκας που βρήκε φρικτό θάνατο το πρωί της Παρασκευής, σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στη Φασούλα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», (23/4), η γυναίκα που κάηκε ζωντανή μέσα στο αυτοκίνητο της 45χρονης κόρης της, που οδηγούσε η ίδια είναι η Μαρία Θεοδούλου, 65 ετών από τη Φασούλα.

Η άτυχη γυναίκα είχε δανειστεί το αυτοκίνητο της κόρης της για να πάρει τον σκύλο της στον κτηνίατρο για να του κάνει εμβόλιο.

Μερικά μέτρα ωστόσο έξω από το χωριό της, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε σε πάσσαλο της ΑΗΚ.

Για κακή της τύχη το αυτοκίνητο έπιασε φωτιά και δεν πρόλαβε να διαφύγει, αν και διερχόμενος άνδρας προσπάθησε να τη βοηθήσει, σπάζοντας το τζάμι.

Η Μαρία παρά την άσχημη της κατάσταση του είπε να περιμένει για να πάρει μαζί της το σκυλάκι της από το πίσω κάθισμα.

Για κάποια δευτερόλεπτα δεν πρόλαβε και το αυτοκίνητο έπιασε φωτιά, με αποτέλεσμα να καεί ζωντανή και αυτή και ο σκύλος. Το σώμα της απανθρακώθηκε έτσι η ταυτοποίηση της σορού θα γίνει με δείγμα DNA. Τη Δευτέρα, (25/4) θα γνωστοποιηθούν και επισήμως τα στοιχεία της.

Τραγική ειρωνεία πριν από τέσσερεις μήνες πέθανε ο σύζυγος της από καρκίνο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE