ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προδρόμου : Το ΑΚΕΛ οδήγησε τον κόσμο της Κύπρου στον Άδη της χρεοκοπίας

Προδρόμου : Το ΑΚΕΛ οδήγησε τον κόσμο της Κύπρου στον Άδη της χρεοκοπίας

Το ΑΚΕΛ παρέλαβε το 2008 τον κόσμο της Κύπρου και τον οδήγησε στον Άδη της χρεοκοπίας, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ Πρόδρομος Προδρόμου

“Για μια ακόμα φορά σήμερα”, όπως αναφέρει, “ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ κ. Άντρος Κυπριανού απαριθμεί προβλήματα που η δική του διακυβέρνηση άφησε πίσω της και δεν πρόλαβε ακόμα η σημερινή κυβέρνηση να εξαλείψει. Όπως είναι οι 41 χιλιάδες άνεργοι του Φεβρουαρίου 2013 και τα παντοπωλεία της φτώχειας που ξεφύτρωναν παντού σε όλη τη χώρα”.

“Προχωρά μάλιστα ο κ. Κυπριανού και καταγγέλλει ότι `Αναστασιάδης και ΔΗΣΥ ζουν σε δικό τους κόσμο` και δεν αναγνωρίζουν τον κόσμο των προβλημάτων. Οι πολίτες όμως ξέρουν καλά ότι το ΑΚΕΛ παρέλαβε το 2008 τον κόσμο της Κύπρου και τον οδήγησε στον Άδη της χρεοκοπίας. Ενώ ο πρόεδρος Ανασταδιάδης με  την κυβέρνησή μας, εφαρμόζοντας το Μνημόνιο που άφησαν πίσω τους φεύγοντας, έβγαλαν ξανά τον κόσμο της Κύπρου στο φως”.

Σε άλλη γραπτή δήλωση για το ΟΕΔΑ Κόσιης, ο κ. Προδρόμου αναφέρει ότι “τώρα που άνοιξαν στο Αρχηγείο Αστυνομίας όλοι οι φάκελλοι των προσφορών του 2006 για το ΟΕΔΑ Κόσιης, φαίνεται ότι πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην ιστορία της διαδικασίας προσφορών προς το Δημόσιο”.

“Αναμένουμε ότι οι έρευνες που γίνονται θα προχωρήσουν και στην εξιχνίαση της αρχικής διαδικασίας προσφορών γιατί δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό ότι έπρεπε να επιλεγεί η ακριβότερη προσφορά”, προσθέτει.

Εξάλλου, σχολιάζοντας την αξιολόγηση από τους Fitch, ο κ. Προδρόμου σε γραπτή δήλωσή του την χαρακτηρίζει θετική και ως μια καλή είδηση. Αυτό όμως δεν αρκεί, λέει, διότι η χώρα μας χρειάζεται και άλλες αναβαθμίσεις, προκειμένου να φτάσουμε σε «επενδυτική βαθμίδα» και να γίνει έτσι πιο εύκολη η χρηματοδότηση και του κράτους και της οικονομίας και της ανάπτυξης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top