ΛΑΤΣΙΑ: Έπαιξαν ξύλο… ενήλικες σε ερασιτεχνικό ποδόσφαιρo! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΤΣΙΑ: Έπαιξαν ξύλο… ενήλικες σε ερασιτεχνικό ποδόσφαιρo! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άναυδοι έμειναν όσοι ήταν στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Λατσιών το πρωί του Σαββάτου, (23/04), με ότι συνέβη στο πρώτο 15λεπτο της παράτασης.

 

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη  

Δυο ομάδες της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Λευκωσίας , αγωνιστήκαν μεταξύ τους το Σάββατο, 23/4, στο Δημοτικό Στάδιο Λατσιών, στον τελικό κυπέλου. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες… ο αγώνας άρχισε στις 10:30πμ και ενώ κύλησε κανονικά, το κλίμα χάλασε στην ημίωρη παράταση.

Το ντέρμπι έληξε ισοπαλία 1-1, για αυτό και πήγαν σε παράταση για να αναδειχθεί η κυπελλούχος ομάδα. Στο 12λεπτο ωστόσο του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης, ξέσπασαν επεισόδια.

Η μία ομάδα σκόραρε κάνοντας το 2 -1. Ακολούθησαν έξαλλοι πανηγυρισμοί κάτι που δεν άρεσε καθόλου τους αντιπάλους.

Κάποιοι αρχικά προσέγγισαν τον πάγκο της ομάδας που πέτυχε το γκολ και επιτέθηκαν στον προπονητή. Ακολούθως μπλέχτηκαν όλοι στον καυγά. Έπεσαν χαστούκια, γροθιές και κλωτσιές, ευτυχώς χωρίς να σημειωθεί κανένας σοβαρός τραυματισμός.

Ο διαιτητής έληξε άδοξα τον αγώνα.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ολυμπιακό: «Είμαι περήφανος γαύρος και παρακολουθώ την ομάδα» - Δείτε φωτογραφίες

ΠτΔ σε Ολυμπιακό: «Είμαι περήφανος γαύρος και παρακολουθώ την ομάδα» - Δείτε φωτογραφίες

Την αποστολή της καλαθοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού Πειραιώς δέχθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», το οποίο θα διεξαχθεί στις 11 και 13 Σεπτεμβρίου στο «Τάσσος Παπαδόπουλος–Ελευθερία», στη Λευκωσία. Στο τουρνουά συμμετέχουν επίσης ο Ερυθρός Αστέρας, ο Άρης Θεσσαλονίκης και η Μακάμπι Τελ Αβίβ.