Ισλαμιστές μαχητές δολοφόνησαν άγρια μετριοπαθή καθηγητή πανεπιστημίου

Ισλαμιστές μαχητές δολοφόνησαν άγρια μετριοπαθή καθηγητή πανεπιστημίου

Ισλαμιστές μαχητές δολοφόνησαν άγρια έναν καθηγητή πανεπιστημίου σήμερα στο βορειοδυτικό Μπανγκλαντές, σε μια σειρά αιματηρών επιθέσεων που γίνονται τον τελευταίο καιρό, με θύματα φιλελεύθερους ακτιβιστές, σύμφωνα με δηλώσεις αξιωτούχου της αστυνομίας.

Δύο ή τρεις ισλαμιστές που επέβαιναν σε μηχανή επιτέθηκαν στον καθηγητή αγγλικών Καρίμ Σιντίκιουι και τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου. Ο καθηγητής δίδασκε αγγλικά στο πανεπιστήμιο Rajshahi, δήλωσε ο αστυνομικός αξιωματούχος σημειώνοντας: Ερευνούμε τη δολοφονία αυτή. Οι συνθήκες της δολοφονίας, είναι οι ίδιες όπως σε άλλες επιθέσεις των ισλαμιστών μαχητών με θύματα ακτιβιστές.

Στο Μπανγκλαντές ζουν 160 εκατομμύρια άνθρωποι με το μουσουλμανικό στοιχείο να υπερτερεί, ενώ τον τελευταίο χρόνο φιλεύθεροι ακτιβιστές που ανήκουν σε μετριοπαθείς μουσουλμανικές μειονότητες, έχουν γίνει στόχοι αιματηρών δολοφονικών επιθέσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

  Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE