ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτό ζήτησε ο Παναγιώτης Πουλλής για την κηδεία του! Η παράκληση της οικογένειας

Αυτό ζήτησε ο Παναγιώτης Πουλλής για την κηδεία του! Η παράκληση της οικογένειας

Έφυγε νωρίς, αγαπήθηκε όμως πολύ από όλους ο άτυχος Παναγιώτης που άφησε την τελευταία πνοή, νικημένος από τον καρκίνο. Ο νεαρός Dj που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στη Λεμεσό και όχι μόνο τα τελευταία χρόνια πάλεψε γενναία και δεν άφησε ποτέ την αρρώστια του να τον καταβάλει.

Διαβάστε επίσης: Πενθεί η Λεμεσός! «Έφυγε» από τη ζωή ο Παναγιώτης Πουλλής

Αύριο (Δευτέρα 25/4) φίλοι, συγγενείς αλλά και πλήθος κόσμου θα μαζευτούν για να του πουν το τελευταίο αντίο. Το «φευγιό» του Παναγιώτη σκόρπισε θλίψη στην πόλη της Λεμεσού και αναμένεται αύριο στον ιερό Ναό Αγίας Φυλάξεως στις 15:00 να γίνει το αδιαχώρητο από όσους τον γνώρισαν και τον αγάπησαν.

Ο Πουλλής, που ήξερε ότι η ζωή κάπου εδώ θα τέλειωνε, ζήτησε όπως στην κηδεία του να μην φορέσει κανένας μαύρα, κάνοντας έκκληση παράλληλα να παρευρεθούν όλοι με άσπρες μπλούζες κάτι που η οικογένεια ζητά από τον κόσμο να το σεβαστεί ως η τελευταία του επιθυμία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top