ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες στο γείτονα για την αρπαγή 8χρονου!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες στο γείτονα  για την αρπαγή 8χρονου!

Ένταλμα σύλληψης εναντίον 45χρονου εκδόθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού και είναι θέμα χρόνου να εκτελεστεί, για την εξαφάνιση παιδιού το βράδυ της Κυριακής.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

Ανατροπή στην υπόθεση με την εξαφάνιση του 8χρονου αλλοδαπού παιδιού από την περιοχή, όπου ζει στη Λεμεσό το βράδυ της Κυριακής, (24/5). Αν και το παιδί εντοπίστηκε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, στο πλαίσιο των ερευνών που ακολούθησαν, η Αστυνομία εξασφάλισε ένταλμα σύλληψης εναντίον 45χρονου Ελληνοκύπριου. Πρόκειται για γείτονα του παιδιού.

Ο 45χρονος θα συλληφθεί για τα αδικήματα της αρπαγής παιδιού με σκοπό τον άδικο και κρυφό περιορισμό του, (του 8χρονου δηλαδή), αλλά και για σεξουαλική εκμετάλλευση, τόσο του ίδιου όσο και της 12χρονης αδελφής του, αφού στο πρόσφατο παρελθόν όταν είχαν φιλοξενηθεί στο σπίτι του φαίνεται να τα ενόχλησε. 

Να σημειωθεί πως ο 45χρονος πρόκειται για πρόσωπο, το οποίο απασχόλησε την Αστυνομία στο παρελθόν για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Το ένταλμα σύλληψης εναντίον του προέκυψε μετά από τις οπτικογραφημένες καταθέσεις των παιδιών. 

Τα δυο αδέλφια είναι υπό την φροντίδα του Γραφείου Ευημερίας. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top