ΦΟΝΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Η γυναίκα του Ξιούρουππα παρέδωσε το όχημα του στην Αστυνομία

ΦΟΝΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Η γυναίκα του Ξιούρουππα παρέδωσε το όχημα του στην Αστυνομία

Συμπληρώνεται σιγά σιγά το πάζλ του στυγερού εγκλήματος, το οποίο διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας, 25/04, σε μπυραρία στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline, στην κατοχή της αστυνομίας βρίσκεται και το αυτοκίνητο, με το οποίο διέφυγε ο φερόμενος δράστης του στυγερού εγκλήματος στη Λάρνακα στις 25/4,  με θύμα τον 39χρονο Παναγιώτη Χριστουδούλου.

Το αυτοκίνητο του Γιώργου Ξιούρουππα μάρκας BMW, παρέδωσε στις Αστυνομικές Αρχές, η ίδια η σύζυγος του.  Από έρευνα που έγινε στο όχημα δεν εντοπίστηκε ότιδηποτε σχετικό με τις έρευνες της ανακριτικής ομάδας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ξιούρουππας, αφού σκότωσε τον πρώην φίλο του, έφυγε από την μπυραρία με το εν λόγω αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του. Αρχικά επιχείρησε να διαφύγει από το οδόφραγμα Περγάμου στα κατεχόμενα, ωστόσο όταν του ζητήθηκε η έκδοση άδειας μετάνιωσε και οκτώ ώρες μετά εντοπίστηκε πεζός στον Κάτω Πύργο Τυλληρίας από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας και πολίτη.   

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE