LIFESTYLE

Κοσμικές Κύπριες παραλαμβάνουν από «βαποράκια» επώνυμες τσάντες - μαϊμού μέσω κατεχομένων!

Κοσμικές Κύπριες παραλαμβάνουν από «βαποράκια» επώνυμες τσάντες - μαϊμού μέσω κατεχομένων!

Οι «πράξεις» γίνονται μέσω κατεχομένων και έστω κι αν πρόκειται για απομιμήσεις οι αγορές για το πρώτο τρίμηνο του 2016 έφτασαν το ποσό των €115.380, μόνο με πιστωτικές...

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» επώνυμες Ελληνοκύπριες φέρονται να παραγγέλνουν τσάντες μάρκες από την Τουρκία και τις παραλαμβάνουν μέσω κατεχομένων με «βαποράκια», ώστε η πράξη να γίνεται εκ του ασφαλούς και χωρίς κίνδυνο να εντοπιστούν οι ίδιες κατά τη μεταφορά στις ελεύθερες περιοχές.

Οι ως άνω αγορές περιλαμβάνονται στις ευρύτερες συναλλαγές που πραγματοποιούν Ελληνοκύπριοι με εμπορευόμενους ή και άλλους επαγγελματίες στα κατεχόμενα που τους πρώτους τρεις μήνες έφτασαν στις €744.526.
 
Κατά πολύ αυξημένα είναι τα ποσά που δαπανούνται για την αγορά προϊόντων ένδυσης και υπόδησης από τα κατεχόμενα. Κι αυτό επειδή κάποιοι αρέσκονται στην αγορά γνωστών φιρμών, έστω κι αν γνωρίζουν ότι πρόκειται για απομιμήσεις.

Φέτος, πληρώθηκαν με πιστωτικές κάρτες €115.380, ενώ μόνο για τον Μάρτιο οι αγορές έφτασαν τις 35 χιλιάδες.

Όπως μας εξηγήθηκε, υπάρχει μια τάξη Ε/κ, που αρέσκεται στο να φορεί επώνυμα ρούχα ή να κρατεί τσάντες γνωστών μάρκων, έστω και αν γνωρίζει ότι πρόκειται για απομιμήσεις. Ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, όπως πληροφορούμαστε, Τουρκοκύπριοι έχουν εισαγάγει από την Τουρκία «καλές» απομιμήσεις τσαντών που πωλούνται ουκ ολίγα.

Μάλιστα, οι υπεύθυνοι τις μεταφέρουν στις ελεύθερες περιοχές μετά την παραγγελία, για ν' αποφύγουν οι επώνυμες Ελληνοκύπριες τυχόν σύλληψη.


 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top