Κάηκαν πεύκα στην Κοράκου

Κάηκαν πεύκα στην Κοράκου

Πυρκαγιά στην περιοχή Καμάρες της κοινότητας Κοράκου, η οποία εκδηλώθηκε γύρω στις 01:20 τη Τρίτη του Πάσχα, τέθηκε υπό έλεγχο μισή ώρα αργότερα αφού έκαψε ένα δεκάριο ιδιωτικής γης καλυμμένο με πεύκα και άγρια βλάστηση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, για την κατάσβεσή της πυρκαγιάς ασχολήθηκαν συνολικά 10 άνδρες του Τμήματος Δασών και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 4 πυροσβεστικά οχήματα.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Η αεροπορική εκστρατεία των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν έχει αποδεκατίσει τα υψηλότερα κλιμάκια της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, έχει καταστρέψει κρίσιμες στρατιωτικές υποδομές διοίκησης και ελέγχου, καθώς και πολιτικά κτίρια σε ολόκληρη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE