Κατηγορίες Τραμπ σε Χίλαρι για απιστίες – Χτύπημα κάτω από την μέση

Κατηγορίες Τραμπ σε Χίλαρι για απιστίες – Χτύπημα κάτω από την μέση

Πολλά έχει πει μέχρι στιγμής για τους αντιπάλους του ο Ντόναλντ Τραμπ. Αλλά για πρώτη φορά στην προεκλογική καμπάνια του, αναφέρθηκε στις απιστίες του Μπιλ Κλίντον για να «χτυπήσει» την Χίλαρι.

Ο Τραμπ κατηγόρησε την Χίλαρι Κλίντον ότι ήταν μία «απίστευτα κακιά υποκινήτρια» στις εξωσυζυγικές σχέσεις του πρώην προέδρου των ΗΠΑ και την κατηγόρησε ότι κατέστρεψε τις ζωές εκείνων των γυναικών που κατηγόρησαν τον σύζυγό της.

Παλιότερα, ο επιχειρηματίας είχε αποκαλέσει ξανά «υποκινήτρια» την Χίλαρι Κλίντον σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά του συζύγου της, αλλά την Παρασκευή κλιμάκωσε τη ρητορική του.

«Υπήρξε η απόλυτη υποκινήτρια. Κυνήγησε αυτές τις γυναίκες και κατέστρεψε τις ζωές τους. Ηταν μία απίστευτα κακιά υποκινήτρια και αυτό που έκανε σε πολλές από αυτές τις γυναίκες ήταν ατιμωτικό», είπε σε ομιλία του ο Τραμπ, χωρίς να αναφερθεί περαιτέρω στο πώς κατά την άποψή του κατέστρεψε η Κλίντον τις ζωές αυτών των γυναικών.

«Κανείς σε αυτή τη χώρα και ίσως στην πολιτική ιστορία των ΗΠΑ δεν ήταν χειρότερος με τις γυναίκες από ότι υπήρξε ο Μπιλ Κλίντον», είπε ακόμη ο Τραμπ, με τον κόσμο να τον αποθεώνει. «Κανείς δεν σέβεται τις γυναίκες περισσότερο από εμένα», τόνισε επίσης.

iEfimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Πρώτη δήλωση του Χαμενεΐ μετά τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς στο Ιράν: «Η τιμωρία συνεχίζεται» - Αλματώδης αύξηση των τιμών του πετρελαίου

Live: Πρώτη δήλωση του Χαμενεΐ μετά τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς στο Ιράν: «Η τιμωρία συνεχίζεται» - Αλματώδης αύξηση των τιμών του πετρελαίου

Το Ιράν ένα βήμα πριν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, συναγερμός για το διεθνές εμπόριο. Προειδοποίηση στις ΗΠΑ για «υψηλό κίνδυνο τρομοκρατικής απειλής» μετά τα αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE