Σκληρές εικόνες: Πατέρας ακινητοποίησε 9χρονο για να τον δείρει ο 7χρονος γιος του

Σκληρές εικόνες: Πατέρας ακινητοποίησε 9χρονο για να τον δείρει ο 7χρονος γιος του

Στην αντιπαράθεση του 7χρονου γιου του με τον 9χρονο φίλο του, μπήκε ένας πατέρας και το βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει τον απαράδεκτο τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκε.

Όπως ισχυρίστηκε ο Viktor από την πόλη Baranovichi της Λευκορωσίας, ο 9χρονος Klim εκφόβιζε το γιο του και θέλησε να τον βοηθήσει να πάρει εκδίκηση.

Έτσι, έπιασε τον 9χρονο φίλο του γιου του από τους ώμους και κρατώντας το παιδί, παρότρυνε το γιο του να του επιτεθεί με κλωτσιές. Αφού ο 7χρονος τον χτύπησε 10 φορές στο στομάχι, στη συνέχεια τον γρονθοκόπησε.

Το περιστατικό έγινε έξω από το σπίτι τους, με τη γυναίκα του Viktor να βγαίνει στο μπαλκόνι ακούγοντας τις φωνές και να βάζει τέλος στη διαμάχη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE